PÅ JAKT: Victoria Beckham kaster ikke bort tiden etter at ektemannen gikk med på å flytte til USA. Nå leter hun febrilsk etter et nytt luksushjem. Foto: All Over Press
PÅ JAKT: Victoria Beckham kaster ikke bort tiden etter at ektemannen gikk med på å flytte til USA. Nå leter hun febrilsk etter et nytt luksushjem. Foto: All Over PressVis mer

Åtte soverom for Posh

Kravlisten var lang, da Victoria Beckham begynte letingen etter et nytt hjem i Amerika...

Kresen!


SE VIDEO: Victoria på husjakt


SEHER: Kanskje er det 90-talls-serien "Beverly Hills 90210" som har inspirert Posh? Ifølge avisen News of the World er nemlig dette hennes favorittområde i Los Angeles.


I tillegg til minst åtte soverom, må det nye huset minst ha både innendørs og utendørs svømmebasseng, pluss et eget treningssenter.


Familien Beckhams nye bestevenner - filmstjernene Tom Cruise og Katie Holmes- skal ha tipset Victoria (32) om flere aktuelle hus.


BYTTET UT: David og Victoria dumpet Elton John


Katie skal ifølge den britiske avisa også ha hjulpet Victoria med å finne en hushjelp fra sentral-Amerika.


David Beckham (31) er nemlig opptatt av å holde spansken han har lært i Real Madrid ved like - og ønsker også at sønnen Brooklyn skal huske det han har plukket opp på skolen.


HVOR ER GUCCI-BUTIKKEN?: Victoria kan ikke mye spansk...


Det er ennå ikke satt noen dato for når familien Beckham tar turen over dammen. Men fotballmillionæren og eks-popstjernen har alltids råd til å bo på hotell, dersom de ikke skulle finne noe fast hjem i tide...


"The Beckhams" ankomst har også ført til en kø av kjendiser som vil sikre seg sesongkort til Davids nye klubb Los Angeles Galaxy.

Ifølge The Sun har Rod Stewart, Robbie WIlliams, Steven Spielberg og Jennifer Lopez allerede bestillt biletter til Davids første sesong i Amerika.