Åtte soverom for Posh

Kravlisten var lang, da Victoria Beckham begynte letingen etter et nytt hjem i Amerika...

PÅ JAKT: Victoria Beckham kaster ikke bort tiden etter at ektemannen gikk med på å flytte til USA. Nå leter hun febrilsk etter et nytt luksushjem. Foto: All Over Press
PÅ JAKT: Victoria Beckham kaster ikke bort tiden etter at ektemannen gikk med på å flytte til USA. Nå leter hun febrilsk etter et nytt luksushjem. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kresen!

SE VIDEO: Victoria på husjakt

SEHER: Kanskje er det 90-talls-serien "Beverly Hills 90210" som har inspirert Posh? Ifølge avisen News of the World er nemlig dette hennes favorittområde i Los Angeles.

I tillegg til minst åtte soverom, må det nye huset minst ha både innendørs og utendørs svømmebasseng, pluss et eget treningssenter.

Familien Beckhams nye bestevenner - filmstjernene Tom Cruise og Katie Holmes- skal ha tipset Victoria (32) om flere aktuelle hus.

BYTTET UT: David og Victoria dumpet Elton John

Katie skal ifølge den britiske avisa også ha hjulpet Victoria med å finne en hushjelp fra sentral-Amerika.

David Beckham (31) er nemlig opptatt av å holde spansken han har lært i Real Madrid ved like - og ønsker også at sønnen Brooklyn skal huske det han har plukket opp på skolen.

HVOR ER GUCCI-BUTIKKEN?: Victoria kan ikke mye spansk...

Det er ennå ikke satt noen dato for når familien Beckham tar turen over dammen. Men fotballmillionæren og eks-popstjernen har alltids råd til å bo på hotell, dersom de ikke skulle finne noe fast hjem i tide...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer