Åtte Idol-sendinger på elleve dager

TV 2 talentjakt gjør comeback med et smell.

STOR STEMNING: Det var lang kø av håpefulle sangere da programlederne Guri Solberg og Ivar Christian «Ravi» Johansen tidligere i år ønsket velkommen til den første Idol-auditionen i Oslo. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
STOR STEMNING: Det var lang kø av håpefulle sangere da programlederne Guri Solberg og Ivar Christian «Ravi» Johansen tidligere i år ønsket velkommen til den første Idol-auditionen i Oslo. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Idol-auditionen i Oslo nederst i artikkelen!

SEHER.NO:   Når TV 2-programmet «Idol» 30. august gjør comeback etter fire års pause, blir ikke programmet helt slik man husker det fra før.

Ifølge VG skal kanalen sende alle de åtte auditionprogrammene i løpet av elleve dager, før de begynner med direktesendte semifinaler allerede 16. september.

Bjarne Laastad i TV 2 sier til avisen at kanalen med det tette sendeskjemaet både ønsker å hekte folk tidlig, og å komme raskt i gang med direktesendingene.

- Det skal ikke gå folk hus forbi at «Idol» er i gang, sier han til VG.

Den foreløpig siste vinneren av «Idol» er Glenn Lyse, som gikk til topps i 2007-sesongen.

Årets dommerpanel består av Hans Erik Dyvik Husby, Bertine Zetlitz, Marion Ravn og Gunnar Greve Pettersen, mens programledere for årets sesong er Guri Solberg og Ivar Christian «Ravi» Johansen.

«Ravi» tror ikke han selv hadde hatt store muligheter i konkurransen, da Seher.no besøkte den første auditionen i Oslo tidligere i år.

- «Idol» er jo et program som passer best til det klassiske popformatet, så det kan nok hende jeg hadde blitt sparket ut ganske fort, sahan med et smil til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna feiret med sexy dans[obj:media:9597]


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer