TIL SYKEHUS: Popstjernen Natasha Hamilton ble søndag lagt inn på sykehus i Storbritannia med store smerter i magen. Foto: Fame Flynet
TIL SYKEHUS: Popstjernen Natasha Hamilton ble søndag lagt inn på sykehus i Storbritannia med store smerter i magen. Foto: Fame FlynetVis mer

Atomic Kitten-stjerne til sykehus

Fraktet til akutten med store magesmerter.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Natasaha Hamilton - som på 90-tallet gjorde stor suksess med det britiske bandet Atomic Kitten - fikk en dramatisk avslutning på helgen da hun søndag ble lagt inn på sykehus med store smerter i magen.

Etter innleggelsen benyttet sangerinnen seg flere ganger av sin Twitter-side for å lufte sin frustrasjon over det hun mente var altfor treg legehjelp.

«5 timer på sykehuset og jeg har fortsatt ingen ide om hva som skjer. Føler meg utkjørt og veldig sår. NHS-systemet (den britiske offentlige helsetjenesten, red.anm) er et kaos.

Sykepleierne er hyggelige, men å bli liggende med magesmerter så lenge, uten noen behandling, synes jeg er en skandale. Jeg ble fortalt for en time siden at noen ville undersøke meg for andre gang?» skrev hun søndag.»


 

 

 

Etter at hun til slutt fikk hjelp, skrev Natasha at hun mistenker at hun lider av en blindtarmbetennelse, og at hun måtte overnatte på sykehuset.

Hamilton ble i juli singel, etter at hun og hennes ektemann gjennom seks år, Rijad Erraji, gikk fra hverandre.

Paret har sønnen Alfie (3) sammen. I tillegg har hun to sønner med to forskjellige tidligere kjærester.

LES OGSÅ: Her bryter Top Model-Rachana ut i gråt
 

Atomic Kitten-stjerne til sykehus