MANNLIG «GLAMOURMODELL»: - Atle er vår glamourmodell og bør derfor å ha jobben med å gi oss massasje, sier Stian Alexander Schie, og viser sammen med David Sandem fram den blide frisørens blonde lokker. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
MANNLIG «GLAMOURMODELL»: - Atle er vår glamourmodell og bør derfor å ha jobben med å gi oss massasje, sier Stian Alexander Schie, og viser sammen med David Sandem fram den blide frisørens blonde lokker. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Atles jobb er å gi oss massasje

Dette gjør Robinson-deltakerne når TV-kameraene er slått av. Se den eksklusive videoen!

Se den eksklusive videoen med Robinson-deltakerne nederst i artikkelen!

MALAYSIA/OSLO (Seher.no): Søndag startet årets utgave av «Robinson-ekspedisjonen» på TV3, med den mye omtalte landsdelsduellen mellom nordlendinger og søringer.

Og deltakerne på lag Sør - som i serien framstilles som forfengelige og luksuselskende - gjorde ingen forsøk på å dempe stereotypene av seg selv, da Seher.no besøkte dem på Robinson-stranda i mai.

Frisøren Atle Hansen (45) fra Halden ble raskt døpt «Mr. Pink» av lagkameratene på grunn av sin forkjærlighet for rosa klær. Han ble også utropt til den mest forfengelige på laget.

- Atle er vår glamourmodell, og siden det er glamourmodellens oppgave å gi oss massasje, bør det være jobben hans, spøker Daniel Thorp (23) og Stian Alexander Schie (26) under den eksklusive omvisningen for Seher.no.

Selv om de i første program fikk kort tid til å sette opp sitt eget tak over hodet, etter først å ha måttet bygge leiren til motstanderlaget, klager de ikke over innkvarteringen.

- Det verste er egentlig at jeg måtte sove på et Lyn-skjerf, jeg som er Vålerenga-supporter, spøker Stian.

Søringene har også kommet med flere kreative ideer til å slå i hjel tiden mens de venter på Robinsonkamper og øyråd.

- I vannet kan vi ligge og sole oss og dykke etter fisk. Vi har også laget det vi kaller et eget «tivoli», en huske som vi kan leke med, sier David til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Robinson-deltaker ble slått ned av mannlig kollega på premierefesten[obj:media:8919]