Atle Pettersen satser i utlandet

De siste ukene har «Beat for beat»-programlederen besøkt en rekke store radiokanaler i England.

TAR ENGLAND MED STORM: Sanger og programleder Atle Pettersen har de siste ukene delt en rekke Twitter-meldinger fra sin promo-tur i England.  Foto: Espen Solli
TAR ENGLAND MED STORM: Sanger og programleder Atle Pettersen har de siste ukene delt en rekke Twitter-meldinger fra sin promo-tur i England. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har vært et travelt år for den norske artisten Atle Pettersen (26), som i fjor høst fikk beskjeden om at han fikk jobben som ny programleder for «Beat for beat».

I tillegg er den jordnære 26-åringen fullt i gang med forberedelser til musikalen «Singin' in the Rain», som han spiller sammen med Stian Blipp (26) på folketeatret til høsten. 

Nå satser den populære artisten på suksess i utlandet.

Ifølge Atles Twitter-profil er han nå også på plass i England, for å promotere sin nye singel «Ready to Love». 

26-åringen har, ifølge Twitter-meldingene, besøkt en rekke radiokanaler som blant annet BBC Essex, Hot Radio og Radio Tessdale de siste ukene. 

Saken fortsetter nedenfor.

- UK behandler meg bra, glad for å se at så mange følger med, skrev Atle til et bilde av seg selv denne uken.

Seoghør.no har vært i kontakt med Atles management i Artistpartner, som ikke ønsker å kommentere Pettersens England-tur for øyeblikket. 

Saken fortsetter nedenfor.

Braksuksess

Atles popularitet startet da han i 2010 kom på andreplass i sangkonkurransen «X Factor». Året etter stakk han av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Siden den gang har han blant annet vært å se som programleder for NRK-programmene «Stjernekamp», «Sommeråpent» og «Julemorgen». 

Saken fortsetter nedenfor.

TALENTFULL: Atle Pettersen og dansepartner Marianne Sandaker vant 2011-utgaven av dansekonkurransen «Skal vi danse». Foto: NTB scanpix
TALENTFULL: Atle Pettersen og dansepartner Marianne Sandaker vant 2011-utgaven av dansekonkurransen «Skal vi danse». Foto: NTB scanpix Vis mer

Under Se og Hørs kjendisgalla i fjor, gikk Atle seirende hjem med prisen for «årets best kledde mann».

– Min første tanke var «Det kan ikke stemme». Jeg begynte jo å le litt og tenkte «Så fin er jeg ikke i tøyet». Men tydeligvis … Det er første gangen jeg får en sånn pris, så jeg synes det er veldig gøy.

- Jeg er veldig opptatt av å prøve å se kul ut når jeg kler meg, så det er hyggelig å bli belønnet for strevet. Men jeg synes det var råkult, rett og slett, sa Atle til Se og Hør etter at tildelingen ble kjent.

Se intervju med Atle Pettersen under fjorårets kjendisgalla nedenfor:

Takker kjæresten

Det er imidlertid ikke kun i karrieren Atle har gjort stor suksess. Også på hjemmebane har Atle all grunn til å smile.

Da han i 2011 deltok i «Skal vi danse», falt han nemlig pladask for TV 2s journalist Cathrine Eide, og siden har duoen vært et par.

I et intervju med VG før jul fortalte sangeren at kjæresten har en stor del av æren for at han har gjort riktige valg i TV-karrieren.

- Hun er flink til å få meg til å reflektere over de valgene jeg tar i karreren min. Jeg får masse tilbud hele tiden. «Hvorfor gjør du dette? I går sa du at du egentlig ikke ville gjøre det», sier hun for eksempel.

- Hun hjelper meg så jeg holder meg i skinnet. Hun har jobbet flere år med underholdning, så hun vet hvordan det kan være, skrøt han.

STØDIG DUO: Atle Pettersen og den vakre TV 2-journalisten Cathrine Eide ble sammen etter de møttes under innspillingen av «Skal vi danse» i 2011.  Foto: Andreas Fadum
STØDIG DUO: Atle Pettersen og den vakre TV 2-journalisten Cathrine Eide ble sammen etter de møttes under innspillingen av «Skal vi danse» i 2011. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - For meg var det kjærlighet ved første blikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer