Atle Pettersen:

Atle Pettersen fridde, og fikk JA!

Det var på Instagram at nyheten om forlovelsen ble sluppet.

FORLOVET: Atle Pettersen tok forholdet et steg videre og gikk ned på kne til sin kjære Cathrine Eide. Foto: Andread Fadum / Se og Hør.
FORLOVET: Atle Pettersen tok forholdet et steg videre og gikk ned på kne til sin kjære Cathrine Eide. Foto: Andread Fadum / Se og Hør. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var i 2011 artist Atle Pettersen (28) falt pladask for TV 2 journalist Cathrine Eide, da han deltok i TV 2 programmet «Skal vi danse».

Etter seks år som kjærester valgte den populære popstjernen å ta forholdet et steg videre, og gikk ned på kne på selveste nyttårsaften.

Det hele delte 28-åringen på sin private instagramprofil.

På bildet ser vi forloveden Cathrines hånd med en diamantring mens hun holder opp telefonen der hun kysser en tydelig begeistret kjæreste.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt og jeg gleder meg til de 60 neste, skriver Atle til bildet.

Det var VG som først omtalte saken.

- Jeg har ikke lyst til å utlevere all verdens, men jeg kan bekrefte at det stemmer. Vi er veldig glade. Det har vært en hyggelig jul, sier Atle til avisen.

Men ifølge VG har ikke Pettersen ønske om å uttale som om hvordan forlovelsen foregikk. Han vil heller ikke fortelle hvordan reaksjonen til Cathrine var under frieriet, men etter Instagram-bildet og dømme ser det ut som at begge to er svært lykkelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer