Atle Pettersen:

Atle Pettersen fridde, og fikk JA!

Det var på Instagram at nyheten om forlovelsen ble sluppet.

FORLOVET: Atle Pettersen tok forholdet et steg videre og gikk ned på kne til sin kjære Cathrine Eide. Foto: Andread Fadum / Se og Hør.
FORLOVET: Atle Pettersen tok forholdet et steg videre og gikk ned på kne til sin kjære Cathrine Eide. Foto: Andread Fadum / Se og Hør. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var i 2011 artist Atle Pettersen (28) falt pladask for TV 2 journalist Cathrine Eide, da han deltok i TV 2 programmet «Skal vi danse».

Etter seks år som kjærester valgte den populære popstjernen å ta forholdet et steg videre, og gikk ned på kne på selveste nyttårsaften.

Det hele delte 28-åringen på sin private instagramprofil.

På bildet ser vi forloveden Cathrines hånd med en diamantring mens hun holder opp telefonen der hun kysser en tydelig begeistret kjæreste.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt og jeg gleder meg til de 60 neste, skriver Atle til bildet.

Det var VG som først omtalte saken.

- Jeg har ikke lyst til å utlevere all verdens, men jeg kan bekrefte at det stemmer. Vi er veldig glade. Det har vært en hyggelig jul, sier Atle til avisen.

Men ifølge VG har ikke Pettersen ønske om å uttale som om hvordan forlovelsen foregikk. Han vil heller ikke fortelle hvordan reaksjonen til Cathrine var under frieriet, men etter Instagram-bildet og dømme ser det ut som at begge to er svært lykkelige.

Samboere

Med hektisk timeplan, er det hjemme paret tilbringer kvalitetstid sammen.

Da Seoghør.no møtte turtelduene på premieren til «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo i september, kunne Atle nemlig fortelle at de klarer å få tiden til å strekke til, til tross for en travel hverdag

- Vi bor jo sammen, så da får vi tid, forklarte han og la ikke skjul på at det går i ett med karrieren.

Paret rakk nemlig knapt å feriere sammen i sommer.

- Vi rakk det så vidt, vi rakk tolv dager i Spania.

Cathrine la imidlertid ikke skjul på at hun i år har sett mer til kjæresten enn tidligere.

- Det har nesten vært litt rart mye, men jeg er glad jeg ikke må tilbringe en hel høst til på show her på teateret, delte hun.

Saken fortsetter under:

FORLOVET: Her er Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide klare for å tilbringe tid sammen på premieren til «Les Miserables» i Oslo i september. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Her er Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide klare for å tilbringe tid sammen på premieren til «Les Miserables» i Oslo i september. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Takket kjæresten

Atle Pettersen har tidligere hyllet kjæresten for all støtten.

I et intervju med VG i 2015 fortalte nemlig sangeren at Cathrine har en stor del av æren for at han har gjort riktige valg i TV-karrieren.

- Hun hjelper meg så jeg holder meg i skinnet. Hun har jobbet flere år med underholdning, så hun vet hvordan det kan være, skrøt han.

Atles popularitet startet da han i 2010 kom på andreplass i sangkonkurransen «X Factor». Året etter stakk han av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse». ​

Spellemannsprisen 2015 i Oslo Spektrum: Marcus og Martinius fremfører "Elektrisk" sammen med Atle Pettersen. Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg under en livesending på nyttårsaften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer