Atle Pettersen er årets best kledde mann

– Han har gått gjennom en av de største stilforvandlingene jeg har sett, sier Jan Thomas.

SHOWMAN: Atle Pettersen ble kjent gjennom «The Voice» og har senere imponert i blant annet «Skal vi danse» og «Stjernekamp». Nå kan han også smykke seg med tittelen «Årets best kledde mann» Foto: NTB scanpix
SHOWMAN: Atle Pettersen ble kjent gjennom «The Voice» og har senere imponert i blant annet «Skal vi danse» og «Stjernekamp». Nå kan han også smykke seg med tittelen «Årets best kledde mann» Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I syv år har kjendisstylist Jan Thomas (48) delt ut prisen «Årets best kledde» i Se og Hør. Mandag kveld ble årets pris delt ut under Kjendisgallaen 2015 på Chat Noir i Oslo.

Salen var fylt med kjente fjes da Se og Hørs motepoliti gikk på scenen sammen med fjorårets vinner, Kathrine Sørland (35). Sammen annonserte de «Årets best kledde mann», artist og programleder Atle Pettersen (26).  

- Først og fremst må jeg vel takke meg selv. Men også takk til Jan Thomas, for at du ikke befinner deg i Ringnes park på søndager. For den joggebuksa jeg bruker da har aldri vært uten flekker, sa Pettersen fra scenen.

Jan Thomas skryter av artisten.

– Hovedårsaken til Atle har kommet så sterkt inn på min radar, er hans evne til å fornye seg. Han har gått igjennom en av de største forvandlingene jeg har sett blant norske kjendismenn. I dag har han en trendy, kommersiell og maskulin stil, sier kjendisstylisten.

Se intervju med Atle Pettersen på den grønne løperen her:

Atle Pettersen blir overrasket og glad da han fikk den hyggelige nyheten.

– Min første tanke var «Det kan ikke stemme». Jeg begynte jo å le litt og tenkte «Så fin er jeg ikke i tøyet». Men tydeligvis … Det er første gangen jeg får en sånn pris, så jeg synes det er veldig gøy. Jeg er veldig opptatt av å prøve å se kul ut når jeg kler meg, så det er hyggelig å bli belønnet for strevet. Men jeg synes det var råkult, rett og slett, forteller Atle til Se og Hør.

KÅRET VINNER: Se og Hørs Motepoliti Jan Thomas kåret Atle Pettersen til «Årets best kledde mann» under Kjendisgallaen 2015. Foto: NTB scanpix
KÅRET VINNER: Se og Hørs Motepoliti Jan Thomas kåret Atle Pettersen til «Årets best kledde mann» under Kjendisgallaen 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Begivenhetsrikt år

Det har vært et begivenhetsrikt år for Pettersen, som i tillegg til heftig turnévirksomhet, har fått store oppgaver i NRK. Til våren kommer han på skjermen som Ivar Dyrhaugs (66) arvtager i «Beat for beat».

- Jeg har vetorett når det gjelder programlederantrekk. Helt siden jeg var liten, har jeg vært opptatt av hva jeg har på meg. Når mamma kom hjem med klær, sa jeg ofte: «Nei, det vil jeg ikke gå i». Så jeg har alltid vært sånn, forklarer Atle.

MODERNE: Atle Pettersen har lagt fra seg rockeimaget. Nå har han en mer voksen stil, som blant annet har gitt han innpass hos NRK.   Foto: NTB scanpix
MODERNE: Atle Pettersen har lagt fra seg rockeimaget. Nå har han en mer voksen stil, som blant annet har gitt han innpass hos NRK. Foto: NTB scanpix Vis mer

– Det er ikke sikkert du hadde fått de programleder-jobbene du har i dag, hvis du fortsatt hadde kledd deg i sort skinn, vært barbert på siden og hatt lang lugg. Stil og image har veldig mye med hvilke muligheter man får. Atle har en bevissthet rundt det, som gjør at han sitter i den situasjonen har gjør i dag, forklarer Jan Thomas.

LES MER: Bli ny med Jan Thomas: Familien kjente ikke igjen Berit (53)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer