Atle Antonsen:

Atle Antonsen til TVNorge

- TVNorge er jo nå eliteserien for TV-humor i Norge, sier Atle Antonsen. 

ENDA EN: TVNorge har den siste tiden kapret flere kjente TV-fjes som har vært tilknyttet andre kanaler, som Else Kaas Furuseth, Jon Almaas og Anne Rimmen. Nå har de også sikret seg Atle Antonsen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
ENDA EN: TVNorge har den siste tiden kapret flere kjente TV-fjes som har vært tilknyttet andre kanaler, som Else Kaas Furuseth, Jon Almaas og Anne Rimmen. Nå har de også sikret seg Atle Antonsen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TVNorge har sikret seg enda en av Norges kjente komikere i stallen sin. TV-kanalen skal allerede ha noen klare planer for Atle Antonsen.

Antonsen, som tidligere har vært frilanser, sier det nå for første gang er interessant å knytte seg direkte til en kanal.

– Det er rett og slett fordi TVNorge har noen svært spennende prosjekter på gang de neste årene. Det dreier seg om humorprosjekter med potensielt morsomme og ikke minst utfordrende roller og arbeidsoppgaver. TVNorge er jo nå eliteserien for TV-humor i Norge, med et stort mangfold og en mengde bra folk i stallen, og da føles det veldig bra og naturlig å bli en del av gjengen, sier Atle Antonsen i en pressemelding.

TVNorge har i den siste tiden sanket til seg TV-profiler som har vært tilknyttet andre kanaler, som Jon Almaas, Else Kaas Furuseth og Anne Rimmen.

- Veldig anvendelig

Programdirektør Eivind Landsverk er svært fornøyd med at Antonsen har takket ja til å begynne i TVNorge.

– Ikke bare er han en fremragende humorist, men han er også en førsteklasses skuespiller. Det gjør ham veldig anvendelig, og vi har allerede noen forskjellige konsepter klare hvor Atle er tiltenkt en sentral rolle. Et av dem kommer på skjermen allerede til våren og vil bli lansert ganske snart, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

«Jul i Blodfjell»

Det er allerede klart at Antonsen har en av rollene i TVNorge-satsingen «Jul i Blodfjell», som blir TVNorges julekalender neste år.

Antonsen har også tidligere vært tilknyttet TVNorge. I 2012 spilte han hovedrollen i humorserien «NAV», han har hatt rollen som «Bent» i «Nissene på låven» fra 2001 og «Nissene over skog og hei» i 2011. I tillegg har han vært å se i «Den unge Fleksnes» fra 2010 og har også medvirket i flere episoder av «Brille».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer