Foto: Universal
Foto: UniversalVis mer

Atle Antonsen er «Styggen»

Nå er videoen til høstens store norske hitsingle OnklP og De Fjerne Slektningenes «Styggen på ryggen» klar, og ingen ringere enn Atle Antonsen er «Styggen».

SEOGHØR.NO: OnklP (30) har gitt angsten et ansikt denne høsten med sin sang om indre demoner personifisert gjennom «styggen på ryggen» som er han lille tassen som visker deg ekle ting i øret om hvor utilstrekkelig du er, og andre ting du ikke vil høre.

Nå har angsten fått et nytt ansikt, og det er heller ingen liten tass det er snakk om. Skuespiller og komiker Atle Antonsen (45) har påtatt seg rollen i musikkvideoen som er regissert av Patrick Syversen og ble sluppet i dag.

– Jeg bare gikk rundt og fikk juling av Atle Antonsen en hel dag. Jeg vil ikke anbefale å prøve og slåss med ham, mannen er sterk som juling. Og så spytta han meg i trynet, forteller OnklP - eller Pål Tøien som han er hans egentlige navn - til NRK.

 Foto: Universal
Foto: Universal Vis mer

– Det fine med videoen er balansen mellom at «Styggen» plager meg og at vi er kompiser. Helt mot slutten gir han meg en sigarett og tar en øl. Det er et veldig riktig bilde. Han er min verste fiende og min beste venn, sier OnklP.

Han har alltid vært åpen om sitt forhold til rus, og i et intervju med Lørdagsrevyen forteller han at mange spør om det ikke er en rusrelatert angst han sliter med, men antydet at det kanskje rett og slett er omvendt, altså at angsten gjør at han må ruse seg.

På mandag kommer «Slekta II», årets andre plate med OnklP og De Fjerne Slektningene som er rockealibiet til artisten som fra før er best kjent fra hiphop-duoen Jaa9 & OnklP. Til neste år blir det enda mer ståhei rundt OnklP når han sammen med Lene Nystrøm, Bjarne Brøndbo, Thom Hell, Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld og Silje Nergaard deltar i fjerde sesong av «Hver gang vi møtes».

For tiden er «Styggen på ryggen» den mest strømmede sangen på WiMP, mens den ligger på 7. plass både på iTunes og VG-lista.

I går ble det også klart at det blir en fjerde sesong av suksesserien «Dag», der Atle Antonsen spiller tittelrollen som den desillusjonerte samlivsterapeuten.

Les også: Stem på årets TV-navn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.