Stortrives med barnebarnet:

Atle Antonsen (48) elsker sitt nye liv som bestefar

- Jeg har akkurat blitt bestefar, og det er det viktigste akkurat nå.

BESTEFORELDRE: Atle Antonsen og Hanne Dølplads har vært sammen siden 20-årene og kan nå juble over deres første barnebarn.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
BESTEFORELDRE: Atle Antonsen og Hanne Dølplads har vært sammen siden 20-årene og kan nå juble over deres første barnebarn. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Atle Antonsen (48) har lenge markert seg som en av landets store komikerhelter, og dessuten er han er ofte på TV-skjermen rundt adventstider.

Fra før av er han er kjent fra julekalendere som «Nissene på låven», «Nissene over skog og hei» og «Den unge Fleksnes».

Denne jula blir han å se i den nye TVNorge-satsingen «Jul i Blodfjell», sammen med blant annet Ine Jansen (44) og Lene Kongsvik Johansen (45).

I et nytt intervju med Dagbladet forteller Atle Antonsen at jula blir annerledes i år. Dette blir nemlig hans første jul som bestefar.

- Jeg er ikke et særlig julemenneske. Men jeg har akkurat blitt bestefar, og det er det viktigste akkurat nå. Jula er barnas tid, og i år blir jula mer interessant igjen. Det er fint å lage en hyggelig ramme rundt jula for barn, sier han.

Humor-profilen beskriver det å være bestefar som en «kjempeidé», siden det innebærer få oppgaver annet enn å «bare være kul». Selv ble Atle far i ung alder.

Tre barn før 30

Han har vært sammen med kona, Hanne Dølplads, siden 20-årene. Familien består videre av sønnene Bendik (21) og Kasper (19), og Hannes datter Ida (27), som han ble far til da hun var tre år. Det er sistnevnte som nå har fått en liten gutt.

«Misjonen»-profilen forklarer at det ble stille i huset etter samtlige av barna flyttet ut. Barnebarnet, som bor i nærheten, fyller nå tomrommet.

- Jeg hadde tre barn før jeg var 30 år. Begge de yngste flyttet ut akkurat samme dag som vi fikk barnebarn. Men barnebarnet bor like ved, det er fint for å dempe på ekkoet og stillheten hjemme. Jeg er veldig opptatt av å være bestefar akkurat nå. Det er lett å sette øverst, sier han til Dagbladet.

- Gjør barna flaue

Atle Antonsen har tidligere uttalt at han elsker å gjøre barna flaue. Det sa han til samme avis da barna ennå var i tenårene.

- Jeg liker å gjøre barna litt flaue, det tror jeg er fars jobb altså. Det er ofte litt mer kalkulert enn de tror. Jeg liker liksom at de synes jeg er litt pinlig. Den moroa må vi ha, synes jeg, sa han til Dagbladet.

- Det skal jo ingenting til, bare jeg gjør litt ut av meg, er det kjørt. Fryktelig enkelt. Det koster ikke én kalori å få barna flaue altså.

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleines antrekk skaper storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer