Quentin Tarantino om «Kill Bill»:

- At jeg tvang henne til det, er det jeg angrer mest på i livet

Uma Thurman ble stygt skadet under innspilling.

ULYKKE: Uma Thurman insisterte på at en stuntkvinne skulle kjøre bilen under innspillingen av «Kill Bill». Da Quentin Tarantino likevel fikk henne til å kjøre, skjedde dette. Video: Instagram/@ithurman Vis mer
Publisert

Regissør Quentin Tarantino (54) tar bladet fra munnen om bilulykken Uma Thurman (47) ble utsatt for, under filmingen av «Kill Bill». I et intervju med The New York Times lørdag uttalte skuespilleren at Tarantino satte henne i fare, fordi han insistrerte på at hun selv skulle kjøre bilen.

Thurman hadde selv insistert på at en stuntkvinne skulle kjøre, siden hun følte seg utrygg.

​Filmingen av scenen endte med at Thurman krasjet inn i en palme, og hun pådro seg skader hun fortsatt sliter med i dag. Skuespilleren har også publisert et videoklipp av bilkrasjet, som hun sier hun har brukt 15 år på å få tak i.

- Jeg er skyldig i å ha plassert henne i den bilen, men jeg er ikke skyldig på den måten som folk sier at jeg er det, sier Tarantino til Deadline.

- Det er det jeg angrer mest på i livet, at jeg tvang henne til å gjøre det stuntet, legger han til.

Saken fortsetter under bildet.

- ANGRER: Quentin Tarantino sier det han angrer mest på i livet, er at han tvang Uma Thurman til å gjennomføre stuntet, som endte i bilkrasj. Foto: NTB Scanpix
- ANGRER: Quentin Tarantino sier det han angrer mest på i livet, er at han tvang Uma Thurman til å gjennomføre stuntet, som endte i bilkrasj. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Weinstein ville ikke gi ut klippet

Tarantino presiserer at det er han selv som har gitt Thurman videoklippet av ulykken. Dette bekreftes også av Thurman.

Tarantino uttaler at det var Hollywood-produsenten Harvey Weinstein (65), som den siste tiden er blitt anklaget for seksuell trakassering, overgrep og voldtekt av en rekke kvinner, som nektet å gi ut videoklippet.

- Harvey Weinstein nektet henne å i det hele tatt se klippet. Jeg ville gi det til henne, så hun kunne se på det. Det kunne hjelpe henne med å huske ulykken bedre. Jeg har aldri snakket med Uma om dette, men jeg vet ikke nøyaktig hva som forårsaket krasjet, og Uma vet ikke nøyaktig hva som forårsaket krasjet, sier han, og fortsetter:

- Hun har sine mistanker og jeg har mine. Jeg tenkte, at hvis jeg gir henne dette klippet og hun offentliggjør det, kan en ekspert på bilkrasj se på det og fastslå akkurat hva som skjedde på den veien, sier Tarantino.

- Beskyldte ham for drapsforsøk

I intervjuet med The New York Times sier Uma Thurman at hun var svært sint da hun kom tilbake fra sykehuset etter ulykken, med nakkekrage og hjernerystelse.

- Quentin og jeg hadde en enorm krangel, og jeg beskyldte ham for å ha forsøkt å drepe meg. Han ble veldig sint, forståelig nok antar jeg, fordi han ikke følte at han hadde forsøkt å drepe meg, sa Thurman.

NEKTET Å SVARE: Da Hollywood-stjernen Uma Thurman gjestet «Skavlan» i 2014 var hun ikke så lysten på å svare på alle spørsmålene til Fredrik Skavlan. Video: NRK Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - De er nesten helt identiske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer