PLUKKET UT TI KRISTNE: Åge Andre Brømnes tok med seg ti kristne jenter videre fra brevbunken i «Jakten på kjærligheten». Fem av dem er fortsatt med i programmet, deriblant Tone Lindland. Foto: TV 2
PLUKKET UT TI KRISTNE: Åge Andre Brømnes tok med seg ti kristne jenter videre fra brevbunken i «Jakten på kjærligheten». Fem av dem er fortsatt med i programmet, deriblant Tone Lindland. Foto: TV 2 Vis mer

- At jeg er med på Jakten, er Guds plan

TV-frieren mener Gud har en plan for alle.

Publisert
SEHER.NO: I «Jakten på kjærligheten» er Tone Lindland (23) en av fem gjenværende friere som jakter hjertet til kristen-bonden Åge André Brømnes (27). Og det er mange som setter sine verdier høyt i årets bonderomantikk.

Tidligere denne uka uttalte Lindland til Seher.no at det ikke ville vært aktuelt å bli sammen med en ikke-kristen mann.

- Hvis det hadde vært aktuelt, da ville jeg jo kanskje sendt brev til Christian Fredrik. Men kristne verdier er det aller viktigste for meg. Så nei, det er uaktuelt for meg å leve med en mann som ikke er kristen, sa hun den gang.

Til Seher.no avslører hun nå at hun tror det er «høyere makter» som har bestemt at hun deltar i et sjekkeprogram på TV.

- Gud har en plan for alle. Det at jeg er med på «Jakten», tror jeg at er Guds plan, sier 23-åringen.

Fra før av er det kjent at alle de ti frierne Åge André Brømnes' plukket ut fra brevbunken han fikk gjennom programmet, er kristne. Og Tone Lindland legger ikke skjul på at hun setter sine verdier svært, svært høyt.
 
- Gud er kjærlig, og Gud når inn til alle mennesker. Men han presser seg ikke inn til personer som ikke vil at han skal slippe inn. Jeg tror at han har skapt hele verden. Og for en fantastisk jobb han har gjort, mener hun.

Tidligere denne uka uttalte Åge Andre Brømnes til Her og Nå at han i utgangspunktet ikke vil ha sex før ekteskapet. Akkurat det utsagnet vil ikke Frier-Tone kommentere.

- Den saken øsnker jeg ikke å uttale meg om, sier hun til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg synes at det er høl i huet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer