- At han skal bli pappa igjen, skyver han bare foran seg

Den norske hoppstjernen Anders Bardals samboer er glad sesongen snart er over.

BLIR FORELDRE: Anders Bardals samboer Ingrid Opheim sier til VG at hun gleder seg til årets verdenscup i hopp er over, så de kan starte forberedelsene til fødselen av deres andre barn for alvor. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Anders Bardals samboer Ingrid Opheim sier til VG at hun gleder seg til årets verdenscup i hopp er over, så de kan starte forberedelsene til fødselen av deres andre barn for alvor. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Anders Bardal (29) har ikke annet enn hopp i tankene når han i helgen kan vinne verdenscupen i hopp i slovenske Planica.

Men det er ikke bare i hoppbakken det er store ting i gjære for vintersportstjernen.

Han og samboeren Ingrid Opheim venter en gutt, og har termin 10. april. Og til VG sier Opheim at alt fokuset på hoppingen har gjort at forberedelsene til fødselen har komme i andre rekke for Bardal.

- Han tenker ikke lenger enn en uke av gangen. At han skal bli pappa igjen skyver han bare foran seg og mener han har god tid, sier hun til avisen.

Paret har fra før datteren Anna (2 1/2) sammen.

Bardal sier selv at han har brukt mye energi på kun å fokusere på den neste hoppkonkurransen.

- Det høres litt rart ut, men jeg har klart å stenge tankene ute når det gjelder alle spekulasjonene om verdenscupen. Og det har jeg i hvert fall klart når det kommer til spørsmålet om familieforøkelse, sier han til VG.

Samboeren hans sier hun gleder seg til de kan starte baby-forberedelsene for alvor.

- Jeg er glad det snart er over. Men jeg er selvfølgelig veldig spent på om Anders klarer å vinne verdenscupen. Jeg krysser fingrene og håper inderlig at han klarer det slik at ha vi kan få planlagt det som skal skje her hjemme.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gikk utover familien