FÅR PLATEKONTRAKT: Astrid Smeplass kan smile bredt etter at hun har fått platekontrakt med selskapet Playroom. Foto: Henning Jensen
FÅR PLATEKONTRAKT: Astrid Smeplass kan smile bredt etter at hun har fått platekontrakt med selskapet Playroom. Foto: Henning JensenVis mer

Astrid Smeplass får platekontrakt

Ble kapret av tidligere «Idol»-dommer Jan Fredrik Karlsen.

SEOGHØR.NO: Fredag kunne Siri Vølstad Jensten (17) juble for seier i årets Idol, og platekontrakt med tidligere «Idol»-dommer Jan Fredrik Karlsens selskap Playroom.

Nå har også Astrid Smeplass (17) - som kom på femteplass i årets konkurranse - fått platekontrakt med selskapet, ifølge Dagbladet.

- Det er en stor glede at vi skal jobbe med Astrid. Astrid passer godt inn i popmusikkbildet. Signaturen i stemmen hennes er veldig gjenkjennbar og unik. Hun er en uslipt talentfull kvinne med stort potensial, og vi synes dette er veldig spennende, sier Jan Fredrik Karlsen til Dagbladet.

Astrid har allerede toppet den norske Itunes-lista med låten «Shattered» som hun skrev i forbindelse med «Idol»-konkurransen.

-  Det er jo en drøm å få platekontrakt. Og veldig spesielt  og kult at jeg får jobbe sammen med selveste Jan Fredrik Karlsen, sier hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Astrid kan nå så langt hun vil