Astrid Smeplass:

Astrid S viser endelig frem kjæresten

Popstjernen har lagt ut valentinesbilde på Instagram.

FORELSKET: Astrid S legger ikke lenger skjul på at hun er forelsket i kajakkpadler Per Christian Wessel. Her under Spellemann i 2016. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Astrid S legger ikke lenger skjul på at hun er forelsket i kajakkpadler Per Christian Wessel. Her under Spellemann i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er på alle hjerters dag, eller valentinsdagen, at Astrid Smeplass deler et romantisk bilde av seg selv og kjæresten, kajakkpadler Per Christian Wessel (24).

Astrid S skrev til bildet: «Happy Valentins til min valentine. Jeg liker deg veldig godt.»

Innlegget er en selfie, som det ser ut som popartisten har tatt selv mens hun kysser mot Pers kinn.

Bekreftet forholdet

Det var lenge spekulasjoner om Norges popfenomen hadde fått seg kjæreste, og i et intervju med svenske Elle i september i fjor avslørte hun at ryktene var sanne.

- Det er en gutt hjemme i Norge som jeg er sammen med. Men det har jeg ikke sagt til media i Norge. Det er ikke så nytt, men det er egentlig ingen som vet det, sa hun i intervjuet.

Happy valentines to my valentine. I like you alot!

A post shared by astrid s (@astridsofficial) on

I midten av august delte hun et bilde av karakterene Carrie og Big fra TV-serien Sex and The City, og skrev «meg og Per».

Fansen har siden det spekulert i hvem mystiske Per er, og nå er de altså avslørt på hennes egen Instagram. Ifølge hans egen konto på Instagram, er Per kajakkpadler. Han er med i Oslo Kajakklubb, og har tatt NM-gull, ifølge Padling.no.

Noen timer tidligere, også på Alle hjerters dag, la Astrid ut et en egen valentine-hilsen til alle sine 464 000 følgere - iført rød leppestift med trutmunn. Under dette innlegget skrev hun bare «Happy Valentines Day».

(Saken fortsetter nedenfor)

Happy valentines day 🌹

A post shared by astrid s (@astridsofficial) on

Svermet rundt «SKAM»-stjerne

Ryktene rundt den tidligere «Idol»-deltakerens kjærlighetsliv har lenge vært tema. Det var også flere som trodde det var noe mellom «SKAM»-stjerne Herman Tømmeraas og popstjernen en periode.

På «Breath»-sangerens Instagram-konto postet hun flere bilder av seg selv sammen Herman Tømmeraas, kjent som Penetrator-Chris i NRK-suksessen.

I musikkvideoen til «Such A Boy» spiller Astrid og Herman kjærester.

Duoen er intime foran kameraet og kliner i flere scener. Herman kaster også et glass vann over Astrid, som reagerer med en forskrekket mine.

Duoen har tidligere avvist kjæresteforhold til VG.

- Uansett hvem man poster bilder med på sosiale medier, kommer det kommentarer på om man er et par. Men jeg og Herman er nok bare veldig gode venner, sa hun til avisen.

Møttes på «SKAM»-settet

I intervjuet forklarte musikeren at de to møttes da hun besøkte «Skam»-settet.

- Vi ble kjent etter at jeg kom innom settet til en episode av «Skam» i fjor sommer. Han er veldig flink til det han gjør, og det er så gøy å se alt han har fått til i og utenfor «Skam».

Astrid ble først kjent gjennom «Idol-deltakelsen» i 2013, der hun nådde en femteplass. I 2014 slapp hun singelen «2 AM», som markerte en stilendring for artisten.

Les også: - Jeg skulle aldri gifte meg igjen

- MÅTTE GOOGLE: Astrid S ville imponere sine daværende svigerforeldre, men løgnen slo fort tilbake på artisten, som plutselig befant seg midt i en kattefødsel. Video: NRK Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer