«Astrid S» og Herman Tømmeraas:

Astrid S hyller «Skam»-stjernen etter romanserykter

Nytt bilde fra musikkvideoinnspilling skapte rykteflom.

MUSIKKVIDEO: Dette bildet fra Astrids Instagram-profil skal være fra hennes nye musikkvideo. Foto: Skjermbilde fra Instagram
MUSIKKVIDEO: Dette bildet fra Astrids Instagram-profil skal være fra hennes nye musikkvideo. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I januar oppsto det full forvirring rundt «Astrid S» og Herman Tømmeraas, kjent fra NRK-serien «Skam».

De var nemlig sammen under musikkvideoinnspillingen til nykommeren Fanny Andersens debutsingel «Kids», og innspillingen fikk romanseryktene mellom duoen til å svirre.

We found a mermaid

Et innlegg delt av astrid s (@astridsofficial)

Romansen ble forholdsvis avvist gjennom managementet til Astrid, men nå avviser imidlertid superstjernen romanseryktene selv – ettersom nok et bilde av duoen har dukket opp.

– Vi ble kjent etter at jeg kom innom settet til en episode av «Skam» i fjor sommer. Han er veldig flink til det han gjør, og det er så gøy å se alt han har fått til i og utenfor «Skam», sier Smeplass til VG.

Such A Boy mv out in 7 days 💏💏💏💏

Et innlegg delt av astrid s (@astridsofficial)

Hun forklarer også bildet som har skapt rykteflom er fra en annen musikkvideoinnspilling til hennes nye singel «Such a boy».

– Uansett hvem man poster bilder med på sosiale medier, kommer det kommentarer på om man er et par. Men jeg og Herman er nok bare veldig gode venner, smiler Smeplass til avisen.

Ikke første gang

Det er imidlertid ikke første gang romanseryktene svirrer rundt «Astrid s».

I fjor ble det mye oppstyr etter at artist Astrid Smeplass og Thomas Hayes, kjent som den populære karakteren «William» fra suksesserien «Skam», viste seg offentlig flere ganger.

Da Astrid Smeplass feiret slippet av debut-EP-en sin på en lukket fest i Oslo i mai, var Thomas Hayes, kjent som karakteren William fra NRK-serien «Skam», blant de inviterte.

Før festen forklarte artisten at de nylig hadde blitt introdusert for hverandre, og har blitt venner.

– Jeg er fangirl. Så viste det seg at de er fan av meg også, fortalte Astrid S til Dagbladet, og refererte til Hayes og «Skam»-kollega Herman Tømmeraas, som også var til stede på festen.

🦄💕🦄💕

Et innlegg delt av Fanny Andersen (@fanny_andersen)

Etter dette viste de flere ganger i sosiale medier at de to hadde blitt gode venner, og det var altså da ryktene begynte å svirre.

Den superpopulære «Skam»-skuespilleren var en av kjendisene som stilte opp på Ekebergsletta for å spille verdikamp i fjor sommer, og det var der han avkreftet ryktene.

– Vi er bare gode venner. Det var Morten Ramm som begynte å spøke med det, men vi er bare gode venner, og det er ingenting der, sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: – Jeg ble altfor selvsentrert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer