«Astrid S» og Herman Tømmeraas:

Astrid S hyller «Skam»-stjernen etter romanserykter

Nytt bilde fra musikkvideoinnspilling skapte rykteflom.

MUSIKKVIDEO: Dette bildet fra Astrids Instagram-profil skal være fra hennes nye musikkvideo. Foto: Skjermbilde fra Instagram
MUSIKKVIDEO: Dette bildet fra Astrids Instagram-profil skal være fra hennes nye musikkvideo. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I januar oppsto det full forvirring rundt «Astrid S» og Herman Tømmeraas, kjent fra NRK-serien «Skam».

De var nemlig sammen under musikkvideoinnspillingen til nykommeren Fanny Andersens debutsingel «Kids», og innspillingen fikk romanseryktene mellom duoen til å svirre.

Romansen ble forholdsvis avvist gjennom managementet til Astrid, men nå avviser imidlertid superstjernen romanseryktene selv – ettersom nok et bilde av duoen har dukket opp.

– Vi ble kjent etter at jeg kom innom settet til en episode av «Skam» i fjor sommer. Han er veldig flink til det han gjør, og det er så gøy å se alt han har fått til i og utenfor «Skam», sier Smeplass til VG.

Hun forklarer også bildet som har skapt rykteflom er fra en annen musikkvideoinnspilling til hennes nye singel «Such a boy».

– Uansett hvem man poster bilder med på sosiale medier, kommer det kommentarer på om man er et par. Men jeg og Herman er nok bare veldig gode venner, smiler Smeplass til avisen.

Ikke første gang

Det er imidlertid ikke første gang romanseryktene svirrer rundt «Astrid s».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer