Astrid S i ulykke:

Astrid S avlyser konsert etter surfeulykke

- Håper at «golfballen» forsvinner.

UHELDIG: Astrid S skulle bare på surfetur i Sydney. Det gikk ikke helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix, Instagram
UHELDIG: Astrid S skulle bare på surfetur i Sydney. Det gikk ikke helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

( Se og Hør): Artist Astrid S (21) befinner seg for tiden på turné, der Sydney er et av stoppestedene. Mellom spillejobber og promotering, har artisten også litt fritid.

Da artisten forsøkte seg på surfing i den australske storbyen, gikk det galt for den tidligere Idol-deltakeren.

Astrid Smeplass, som hun egentlig heter, har lastet opp en snutt på Instagram, der hun har en skikkelig «Donald-kul» i panna.

- Vi surfet en dag vi hadde fri, og jeg skadet meg skikkelig, skriver sangeren, som legger til at hun har det bra.

- Frustrerende

Astrid S skriver også at hun er nødt til å avlyse en opptreden med P3 Sessions i Sverige, og hun beklager på det dypeste.

Saken fortsetter nedenfor.

- Å avlyse en konsert er virkelig frustrerende når det er utenfor min kontroll. Nå håper jeg at denne store kvisen, eventuelt golfballen, bare forsvinner, skriver hun med en humoristisk undertone.

Foreløpig har ikke artisten avlyst flere konserter. Astrid S skal i utgangspunktet spille for utsolgt Sentrum Scene i Oslo neste uke.

- Jeg reiser hjem i kveld for å hvile, og forhåpentligvis er ikke ansiktet mitt så hovent og blått når jeg spiller i Oslo neste uke, skriver hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Universal, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Ny kjæreste

Astrid Smeplass ble først kjent gjennom deltakelsen i «Idol» i 2013, der hun nådde en femteplass. I 2014 slapp hun singelen «2 AM», som markerte en stilendring for artisten.

Tidligere i høst kunne Astrid S bekrefte at hun har fått seg kjæreste, etter små hint på Instagram. Navnet har hun foreløpig valgt å holde hemmelig.

- Det er en gutt hjemme i Norge som jeg er sammen med. Men det har jeg ikke sagt til media i Norge. Det er ikke så nytt, men det er egentlig ingen som vet det, sa hun i et intervju med svenske Elle.

I sommer slapp hun en musikkvideo til singelen «Such A Boy». Den fikk hun mye oppmerksomhet for - ikke minst fordi «Skam»-profilen Herman Tømmeraas (20) spiller hennes kjæreste.

Duoen er intime foran kameraet og kliner i flere scener. Herman kaster også et glass vann over Astrid, som reagerer med en forskrekket mine.

LES OGSÅ: Karoline (30) fikk pornotilbud etter to uker på «Farmen»

- MÅTTE GOOGLE: Astrid S ville imponere sine daværende svigerforeldre, men løgnen slo fort tilbake på artisten, som plutselig befant seg midt i en kattefødsel. Video: NRK Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer