Askil Holm giftet seg i 20 minus

- Atmosfæren og stemningen var magisk, sier artisten Askil Holm til Se og Hør.

NYGIFT: Musiker Askil Holm og forloveden Tine giftet seg i Røros i 20 minusgrader! I Se og Hør kan du se flere eksklusive bilder fra bryllupet. Foto: Jonas Frøland / Se og Hør
NYGIFT: Musiker Askil Holm og forloveden Tine giftet seg i Røros i 20 minusgrader! I Se og Hør kan du se flere eksklusive bilder fra bryllupet. Foto: Jonas Frøland / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Askil Holm (32) stilte i ulveskinnspels, mens bruden Tine Gjestland Aas (29) strålte i spesialsydd brudekåpe med pels, da de ble viet i regi av Human-Etisk Forbund.

– Vi hadde en fantastisk vielse i den gamle gruvebyen Røros. Atmosfæren og stemningen var magisk så dette har virkelig vært en drømmedag, forteller en lykkelig Askil til Se og Hør.

Han opplevde enorm suksess da han for noen år siden samarbeidet med Espen Lind, Kurt Nilsen og Alejandro Fuentes, og er i dag etablert som soloartist.  

Musikeren fridde til sin kjære i eksotiske Cape Town.

- Jeg skal ikke røpe for mye rundt frieriet, men jeg kan si såpass at han fridde da vi var på ferie i Cape Town. Og det var veldig romantisk. Vi gjentar faktisk den flotte turen ved å legge bryllupsreisen til Sør-Afrika, forteller Tine videre.

Paret valgte å holde vielsen utendørs i hele 20 minusgrader, og i ukens Se og Hør kan du lese mer om den egendesignede brudekjolen, samt flere eksklusive bryllupsdetaljer.

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer