- Ashton vil skifte alle bleiene

Mila Kunis skryter av sin ansvarsfulle ektemann.

Foto: Splash News
Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mila Kunis (31) og Ashton Kutcher (37) møttes for første gang for 17 år siden da de spilte kjærester i den populære TV-serien «That '70s Show».

I 2012, hele seks år etter den siste episoden ble sendt, ble det bekreftet at skuespillerne hadde startet en romanse også i det virkelige liv.

I oktober i fjor fikk de datteren Wyatt sammen, og ifølge People giftet stjerneparet seg på USAs nasjonaldag tidligere denne måneden.

Lille Wyatt er begges første barn, men det er ingen tvil om at de med stor glede har tatt på seg foreldrerollen.

- Ektemannen min er en fantastisk pappa. En gang jeg ammet datteren vår, brøt han ut: «Der har du din forbindelse med henne. Jeg ønsker å skifte hver eneste bleie», sier Mila under et intervju med den britiske nettsiden Telegraph.

Og det virker som «Two and a Half men»-kjekkasen mente det han sa. I mars publiserte han nemlig en status på Facebook-siden sin rundt bleieskift-temaet.

- Det er aldri stasjoner for bleieskift på offentlige herretoaletter. Det første offentlige herretoalettet jeg finner som har en, får en gratis «shout out» (offentlig hilsen eller takk, journ.anm.) på Facebook-siden min, skrev moromannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.