FRIR I JULEN: Det er ventet at Ashton Kutcher kommer til å gå ned på kne foran Mila Kunis i løpet av den kommende høytiden. Foto: All Over Press
FRIR I JULEN: Det er ventet at Ashton Kutcher kommer til å gå ned på kne foran Mila Kunis i løpet av den kommende høytiden. Foto: All Over PressVis mer

- Ashton vil fri til Mila i julen

Mila Kunis kan få en helt spesiell gave under treet.

SKILT: Ashton Kutcher og Demi Moore ble denne uken offisielt skilt. Foto: All Over Press
SKILT: Ashton Kutcher og Demi Moore ble denne uken offisielt skilt. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Allerede tidligere denne måneden ble det hevdet at Ashton Kutcher (35) har planer om å fri til Mila Kunis (30).

Den gangen var det imidlertid én ting som hindret for en forlovelse. Ashton var nemlig fortsatt ennå ikke skilt fra ekskona Demi Moore.

Skilsmissen gikk gjennom denne uken, og nå er det ingenting som hindrer Kutcher fra å gå ned på kne. Og det er akkurat det han tenker å gjøre, skriver nettstedet People.com.

Kilden hevder frieriet vil skje i løpet av juleferien.

- Ashton og Mila har snakket om å forlove og gifte seg i ganske lang tid nå. Nå ønsker han å forlove seg i løpet av høytiden som kommer, forteller en kilde til nettstedet ifølge ContactMusic.com.Kutcher skal ha irritert seg over den lange tiden det tok før han kom til enighet med ekskona om skilsmissen.

- Han har ventet på skilsmissen til å bli fullført i lang tid. Han irriterte seg over at det gikk så lenge. Det hang over hodet hans.

Kutcher og Kunis begynte å date i april 2012.

LES OGSÅ: - De vil kunngjøre forlovelsen neste uke