DÅRLIG STØTTESPILLER: - Ashton støttet meg ikke som skuespiller, forteller "The Mad Men" skuespilleren January Jones. Foto: Stella Pictures
DÅRLIG STØTTESPILLER: - Ashton støttet meg ikke som skuespiller, forteller "The Mad Men" skuespilleren January Jones. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ashton støttet meg ikke

"Mad Men"-stjernen snakker ut om forholdet til Demi Moores ektemann...

SEHER.NO: Det var godt January Jones (31) ikke hørte på kjæresten sin da hun flyttet til L.A. "The Mad Men"-stjernens eks, Ashton Kutcher (31), trodde ikke hun kunne slå gjennom i Hollywood.

- Ashton støttet meg ikke som skuespiller. Han sa: "Jeg tror ikke du kommer til å bli god". De ordene må han spise i seg nå, forteller Jones til GQ magazine.

Den Golden Globe-nominerte skuespilleren spiller en deprimert husfrue i den serien "The Mad Men". Serien har vunnet en Emmy.

Hun forteller at hun ikke er bitter på Demi Moore (46) sin ektemann, som nå "bare har pene ting å si". Ashton og January var kjærester fra 1998-2001.

- Jeg burde takke ham. Det sekundet noen sier jeg ikke kan gjøre noe, er da jeg blir mest motivert for å gjøre det bra, sier January Jones.

Det er lenge siden Kutcher og Jones gikk fra hverandre, men hun leter fremdelen etter den ene rette.

- Kjære menn i Amerika. Jeg liker øl. Jeg liker fotball. Jeg er antageligvis den mest interessante jenta du noen gang kommer til å møte.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hva sier Demi om dette?