SPORTSENTUSIASTER: Stjerneparet Mila Kunis og Ashton Kutcher tilbragte 2. påskedag på baseballkamp i Los Angeles, en begivenhet som ble godt dokumentert på Kutchers Facebook-side. Her er paret sammen på basketballkamp i L.A. før jul.  Foto: SipaUSA
SPORTSENTUSIASTER: Stjerneparet Mila Kunis og Ashton Kutcher tilbragte 2. påskedag på baseballkamp i Los Angeles, en begivenhet som ble godt dokumentert på Kutchers Facebook-side. Her er paret sammen på basketballkamp i L.A. før jul. Foto: SipaUSAVis mer

Ashton og Mila pleiet forholdet på baseballkamp

Det berømte foreldreparet nøt en sporty fridag sammen i Los Angeles.

SEOGHØR.NO: Det siste halvåret har Ashton Kutcher (37) og Mila Kunis (31) vært travelt opptatt med foreldrerollen, etter at datteren Wyatt Isabelle (6 mnd.) ble født.

«Two and a Half Men»-kjekkasen har etterlyst stellebord på offentlige herretoaletter, og han og Mila er enige om at de ønsker å være mest mulig til stede for datteren.

- Vi vil bare bli kjent med ungen vår. Vi vil være de folka som vet hva vi skal gjøre for å få babyen til å slutte å gråte når den gråter. Når hun lager en liten grimase elller noe sånt, så vil vi forstå det, vi vil ha et følelsesmessig bånd til henne, uttalte Kutcher på «The Ellen DeGeneres Show» før jul.

Mandag tok imidlertid foreldreparet det som trolig var en velfortjent fridag, da de overvar baseballkampen mellom Los Angeles Dodgers og San Diego Padres, skriver UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT HUMØR: Foreldreparet Mila og Ashton nøt en fridag sammen med venner på Dodgers Stadium mandag. De to virket strålende fornøyde med innsatsen til Los Angeles Dodgers! Foto: Xposure.com/ Ashton Kutcher/ Facebook
I GODT HUMØR: Foreldreparet Mila og Ashton nøt en fridag sammen med venner på Dodgers Stadium mandag. De to virket strålende fornøyde med innsatsen til Los Angeles Dodgers! Foto: Xposure.com/ Ashton Kutcher/ Facebook Vis mer

Pleier forelskelsen

Ashton og Mila, som var utstyrt med Dodgers-effekter mens de moret seg på Dodgers Stadium med noen venner, delte flere festlige bilder fra kampen på Kutchers Facebook-side.

«Elsker å vinne på åpningsdagen. Heia Dodgers!», lød bildeteksten til parets «selfie». Mandagens baseballkamp endte nemlig i Los Angeles Dodgers sin favør, ifølge Major League Baseball.

Den sporty utflukten på 2. påskedag, er langt ifra stjerneparets første fridag etter at de ble foreldre.

Da «Jupiter Ascending»-skjønnheten gjestet «The Late Late Show» i mars, fortalte Mila at hun og den tidligere «That '70s Show»-kollegaen passer på å vedlikeholde romantikken.

- Jeg og Ashton passer på å bruke den timen vi får alene sammen til å jobbe med forholdet. Det er veldig viktig, og vi gjør faktisk alt vi kan for å ikke snakke om babyen da, sa hun til programleder James Corden.

KVALITETSTID MED DATTEREN: Både Mila og Ashton har fortalt at de setter lille Wyatt Isabelles oppdragelse i første rekke. Her er den lille familien sammen i Los Angeles i januar.  Foto: Wenn.com
KVALITETSTID MED DATTEREN: Både Mila og Ashton har fortalt at de setter lille Wyatt Isabelles oppdragelse i første rekke. Her er den lille familien sammen i Los Angeles i januar. Foto: Wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Saksøker sin egen mor

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.