- Ashton og jeg vil ha barn

Stjerneparet har diskutert fremtiden...

ØNSKER SEG BARN: Ashton Kutcher og Demi Moore har snakket sammen om å få barn. Foto: Stella Pictures
ØNSKER SEG BARN: Ashton Kutcher og Demi Moore har snakket sammen om å få barn. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det er 16 år siden det sist skjedde, men nå ser det ut til at Demi Moore (47) er klar til å bli mamma igjen.

Demi, som har døtrene Rumer (21), Scout (18) og Tallulah (16) fra ekteskapet med Bruce Willis, ønsker at ektemannen Ashton Kutcher (32) skal bli pappa for første gang.

- Vi har snakket om det, og det er noe vil har lyst på. Ashton er en fantastisk pappa for døtrene min allerede, så jeg tviler ikke på at om det ligger i vår fremtid, vil det sannsynligvis bli en flott del av reisen vår sammen, sier Moore til britiske Elle.

Da Moore var gravid med Scout, poserte hun naken i de velkjente Vanity Fair-bildene. Året var 1991.

- Jeg var tøff, jeg var så tøff! Jeg ante ikke hva slags betydning bildene ville få. Jeg ønsket bare å flytte mine egne grenser. Hvorfor kunne ikke jeg være en mor og samtidig ha en karriere?

Demi uttalte nylig i et intervju at hun i en alder av 47 år har fått drømmekroppen.

- Det ironiske er at det var da jeg ikke lenger prøvde å dominere kroppen min, at jeg fikk figuren jeg alltid ønsket meg, sa hun ifølge Daily Mail.

Men om hun skulle bli gravid for fjerde gang, har hun ifølge magasinet planer om å ikke bry seg så mye om hva graviditeten har å si for hennes utseende og figur.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Endelig har jeg fått kroppen jeg ønsker meg