Ashton Kutcher og Mila Kunis:

Ashton Kutcher om sitt første kyss med kona: - Det var som å kysse lillesøstra mi

Skuespillerstjerna åpner opp om sitt første møte med kona.

FØRSTE KYSS: Ashton Kutcher og Mila Kunis har vært gift siden 2015, men det første kysset dem imellom var definitivt ikke av det heteste slaget, skal man tro førstnevnte. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE KYSS: Ashton Kutcher og Mila Kunis har vært gift siden 2015, men det første kysset dem imellom var definitivt ikke av det heteste slaget, skal man tro førstnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Skuespillerparet Ashton Kutcher (39) og Mila Kunis (33) er kanskje et av Hollywoods mest omtalte par.

De ble begge først kjent i TV-serien «That '70s Show», hvor de spilte hverandres kjærester, Jackie Burkhart og Michael Kelso.

I virkeligheten begynte de ikke å date før flere år etter at TV-serien tok slutt.

For Kutcher var nemlig Kunis som en lillesøster for ham, ettersom sistnevnte kun var 14 år gammel da de spilte inn den første sesongen av TV-serien i 1998.

- Ulovlig?

Kutcher, som var 20 år på dette tidspunktet, røper nå at det var svært ubehagelig å måtte kysse den da mindreårige Kunis under innspilling.

I et intervju med Howard Stern avslører 39-åringen at han måtte kysse sin nåværende kone med lukkede lepper.

- Det var veldig rart. Jeg bare: «Er ikke dette ulovlig?», forteller Kutcher.

- Hun var som en lillesøster for meg, legger han til.

UNGE: Ashton (nederst til venstre) og Mila (øverst i midten) møttes da de begge spilte i «That 70s Show» på slutten av 90-tallet. Foto: NTB scanpix
UNGE: Ashton (nederst til venstre) og Mila (øverst i midten) møttes da de begge spilte i «That 70s Show» på slutten av 90-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hun lyver

Tidligere i år gjestet også Kunis showet til Stern, hvor skuespillerinna påsto at heller ikke hun var tiltrukket av sin ektemann da de møttes før første gang.

Den påstanden avkrefter imidlertid Kutcher.

- Hun lyver, forteller Kutcher og utdyper at Kunis hadde en dagbok på den tida hvor hun hadde skrevet om sin eldre tv-kjæreste.

- Hun syntes jeg var søt. I starten syntes hun jeg så bra ut, men kort tid etter var jeg bare irriterene fordi jeg ble som en storebror, la han til.

«Venner med fordeler»

Kunis har tidligere uttalt at ektemannen ga henne sitt første kyss. Men det tok imidlertid flere år før de fant hverandre på ordentlig.

Mens duoen spilte inn de totalt 200 episodene av TV-serien, som rullet på skjermene fra 1998 til 2006, var det helt andre personer i bildet romantisk sett.

I 2003 møtte Kutcher skuespillerinna Demi Moore, og to år etter giftet de seg. Kunis datet på sin side skuespilleren Macaulay Culkin.

Saken fortsetter nedenfor.

Etter mye spekulasjoner og furore skilte Kutcher og Moore til slutt lag i 2006.

Under en prisudeling samme året møttes Kutcher og Kunis igjen, etter at de ikke hadde sett hverandre over lang tid.

Kutcher var nyskilt og Kunis hadde akkurat kommet ut av et ni år langt forhold.

I et tidligere intervju med Howard Stern kom det fram at de to skuespillinerne ble enige om å forsøke å være «venner med fordeler».

Passende nok har begge spilt i filmer der løsere relasjoner er tema. Mens Kunis var å se i «Friends With Benefits» i 2011 hadde Kutcher en rolle i «No Strings Attached» samme år.

Begge filmene tok utgangspunkt i det å ha en seksuell relasjon, uten å være følelsesmessig involvert.

- Hvis vi bare hadde fulgt med på disse filmene, burde vi ha visst at den dritten der ikke funker i det virkelige liv, uttalte Kunis til Stern tidligere, ifølge Entertainment Tonight.

- Vi tok hverandre i hånda og sa: «La oss bare ha det moro!». Jeg mener, vi levde bokstavelig talt ut filmene våre.

Tobarnsforeldre

Etter noen måneder fikk begge imidlertid nok av å være «venner med fordeler», og ble enige om å være kjærester istedenfor.

I april 2012 ble kollegaene sammen i virkeligheten og to år senere fridde «Two and a Half Men»-stjerna.

I 2015 giftet duoen seg, og sammen har superparet fått to barn, dattera Wyatt (2) og sønnen Dimitri (syv måneder).

LES OGSÅ: - Det skjer noe med deg når du får en unge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer