Ashton Kutcher og Demi Moore krangler om penger

De to filmstjernene blir ikke enige om oppgjøret etter ekteskapet.

BEDRE TIDER: Ashton og Demi var gift i seks år før de gjorde det slutt. Foto: Stella Pictures
BEDRE TIDER: Ashton og Demi var gift i seks år før de gjorde det slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ashton Kutcher (34) og Demi Moore (49) har vært separert i over et år, men selv om ingen av dem har sendt inn begjæring om skilsmisse, har de privat forsøkt å jobbe seg frem til en finansiell enighet.

Ifølge kilder jobber parets advokater for å holde saken utenfor retten og offentligheten, skriver The New York Post.

Men ifølge en ny rapport, kan det nå se ut til at paret tar saken for retten. Grunnen skal være at Ashton Kutcher, den best betalte skuespilleren på TV, ikke er villig til å betale en stor sum til sin ekskone.

Da Kutcher og Moore giftet seg i 2005 var det Demi som var den store stjerna - nå seks år senere er det Kutcher som drar inn de store pengesummene. 

- De har fremdeles ikke kommet til enighet over pengene, fordi Ashton tjente betydelig mer det siste året av ekteskapet, sier en kilde til The Post.

Ryktene skal ha det til at paret har kranglet frem og tilbake de siste ukene. Og at konflikten nå kan komme til å ende med en offentlig skittentøyvask i retten.

Kutcher dater for tiden hans tidligere medspiller i «That 70s Show», Mila Kunis (28).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Vennene frykter et tilbakefall for Demi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer