FÅR EN SØNN: Ashton Kutcher og Mila Kunis har en datter fra før. Nå får de snart en sønn. Foto: wenn.com
FÅR EN SØNN: Ashton Kutcher og Mila Kunis har en datter fra før. Nå får de snart en sønn. Foto: wenn.comVis mer

Ashton Kutcher avslørte babyens kjønn

- Jeg er livredd for å være ærlig.

SEOGHØR.NO: I juni kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Ashton Kutcher (38) og Mila Kunis (33) skal bli foreldre igjen.

Duoen har allerede datteren Wyatt Isabelle (2), og torsdag avslørte den vordende faren at han snart ville få en sønn også.

Det var da Kutcher gjestet «The Today Show» og snakket om at datteren forstår endel av hva som er i ferd med å skje, at han røpet det ufødte barnets kjønn.

- Hun peker på Milas mage og sier «lillebror», og så peker hun på min og sier «øl». Så jeg tror vet at det skjuler seg noe i magen, men hun tror kanskje det er en plastikk dukke, fortalte han, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR STORESØSTER: Her er paret på handletur med datteren Wyatt og en venn på Farmers Market i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BLIR STORESØSTER: Her er paret på handletur med datteren Wyatt og en venn på Farmers Market i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Barn er slitesterke

Ashton innrømmet også at han er nervøs for å bli far igjen selv om han allerede har vært gjennom det en gang før.

- Jeg er livredd for å være ærlig. Det er intenst skremmende.

Dagen før fortalte «Steve Jobs»-stjernen på «The Tonight Show» at han forberedte seg godt første gang han skulle bli far, men nå har han ikke gjort noen ting før fødselen.  

- Jeg leste hver eneste bok. Jeg var klar. Jeg hadde baseball hansken min på og var klar til å ta i mot, spøkte han, ifølge People.com.

- Denne gangen har jeg ikke forberdt meg i det hele tatt. Jeg tenker mer: «Vi ødela jo ikke den første». Man innser at de er slitesterke. De går ikke så fort i stykker.

39 million people have fallen through the cracks into modern day slavery. #redsandproject

A photo posted by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Saken fortsetter under bildet.

I åtte år var Kutcher gift med Hollywood-stjernen Demi Moore (53), og det var etter at dette ekteskapet brast, at han forelsket seg i sin tidligere «That '70s Show»-kollega.

Mila, som ikke vil oppdra en drittsekk, har skrytt av at Ashton er en ansvarsfull far som vil skifte alle bleiene på datteren.

Selv innrømmer hun også lett at hun elsker ansvaret som mor.

- Alt er annerledes. Bare det faktum at du er kjempe glad hvis du får seks timers søvn, til tanken om at du er ansvarlig for dette fantastiske, levende og lille pustende mennesket som du ikke kan forstå at er ditt eget, fortalte hun til Ellen DeGeneres i mai.

KOLLEGAER: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre halve livet og var venner en årrekke før følelsene utviklet seg til kjærlighet. Her er de sammen med gjengen fra «That '70s Show» i 1998.  Foto: 20TH CENTURY FOX / Album
KOLLEGAER: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre halve livet og var venner en årrekke før følelsene utviklet seg til kjærlighet. Her er de sammen med gjengen fra «That '70s Show» i 1998. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album Vis mer

LES OGSÅ: «That '70s Show»-stjerne avslørte ring på fingeren