FRYD OG GAMMEN: Vi er bare en stor lykkelig familie, hevder Ashton som fullroser konas eksmann. Foto: STELLA PICTURES
FRYD OG GAMMEN: Vi er bare en stor lykkelig familie, hevder Ashton som fullroser konas eksmann. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Ashton hyller Willis

Ashton Kutcher og Bruce Willis deler papparollen.

SEHER.NO: Tre år har gått siden Ashton Kutcher (30) og Demi Moore (45) giftet seg. Paret er like lykkelige og kan le av alle som løftet på øyenbrynene over aldersforskjellen.

- Jeg mener at alder burde defineres med hvor mye ansvar man er villig til å ta, for jeg kjenner menn som ikke er voksne selv i 30-, 40- og 50-årene, forteller Ashton til VG.

Han mener at han og Demi passer perfekt sammen, og forteller at de to og eksmannen Bruce Willis utgør en samlet foreldrefront. Senest kvelden før Ashton snakket med VG hadde de tre middag med yngstedatteren Tallulah (14), fordi hun hadde kommet i trøbbel.

Fruen har i alt tre barn med Willis, Rumer (19), Scout (17) og Tallulah (14).

- Uansett om de ikke kunne fortsette ekteskapet, så er Bruce Willis en fantastisk person, gavmild og åpen. Jeg ville vært en idiot hvis jeg ikke var mottagelig for det- siden han deler de tre mest verdifulle tingene i verden med meg, sier han til VG.

Ifølge Demi, så har både hun og Bruce et genuint ønske for hverandre om at de skal være lykkelige.

- Det var ikke enkelt. Det tok mye tid og innsats og en periode var det litt rart. Det krevde at både Bruce og jeg ga mye, og ikke minst Ashton. Ashton traff ikke akkurat en person som bar på litt "bagasje", jeg hadde formerlig hauger av det, sa hun tidligere til Daily Mail.

LES OGSÅ: Konas sexscener gjør ham rasende