Girls Aloud singer Cheryl Cole at LAX lost her luggage Feb 15, 2008 X17online.com exclusive / ALL OVER PRESS Foto: All Over Press
Girls Aloud singer Cheryl Cole at LAX lost her luggage Feb 15, 2008 X17online.com exclusive / ALL OVER PRESS Foto: All Over PressVis mer

- Ashley var utro i senga vår

Cheryl krever at Ashley kjøper nytt hus til dem.

SEHER.NO: "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Cole (24) mistenker at ektemannen har vært utro i deres egen seng. Hvis man skal tro engelske The Sun, er det også grunnen til at hun nå krever at Ashley kjøper et nytt hus til dem.

- Hun har fortalt ham at han ikke får lov til å dra på flere ferieturer med gutta. Ikke får han dra på byen med kamerater på en stund heller, sier en kilde til avisen.

Chelsea-spilleren (27) skal også ha blitt fortalt at dette er hans absolutt siste sjanse. Ett eneste feiltrinn - og Cheryl vil skille seg fram ham uten å tenke seg om.

Det var i januar at det ble kjent at Ashley hadde hoppet til sengs med den blonde frisøren Aimee Walton i en venns leilighet i Nord-London. Kilden The Sun har vært i kontakt med, forteller at Cheryl frykter at han også har vært utro i deres eget hjem i Oxshott, Surrey.

24-åringen tok denne uka ektemannen tilbake etter uker med heftig tankevirksomhet.

- Hun tar ting steg for steg - i et rolig tempo. Hjertet hennes var knust, men hun klarte ikke tanken på å avslutte forholdet for godt. Men Ashley må holde seg til disse reglene. De er ikke gjenstand for forhandling, sier kilden.

Tirsdag skrev The Sun at Cheryl tar tilbake ektemannens etternavn. Ifølge kilder bestemte nemlig den smellvakre brunetten seg for å tilgi Ashley.

I forrige uke skal popstjernen, som har gått drastisk ned i vekt den siste tiden, ha ringt Cole og fortalt han at hun er villig til å gi forholdet en ny sjanse.

LES OGSÅ: Har han vært utro før?