Ashley tatt i nye løgner

Først sendte fotball-stjernen nakenbilder bak konas rygg. Så løy han om omfanget...

I HARDT VÆR: Ashley Cole har blitt tatt i løgn etter at The Sun i dag avslører at han ikke bare har sendt nakenbilder av seg selv til én annen kvinne enn kona Cheryl (t.h.) Foto: Stella Pictures
I HARDT VÆR: Ashley Cole har blitt tatt i løgn etter at The Sun i dag avslører at han ikke bare har sendt nakenbilder av seg selv til én annen kvinne enn kona Cheryl (t.h.) Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den engelske fotballstjernen Ashley Cole (29) sverget dyrt og hellig sin uskyld, da nakenbilder sendt fra hans mobiltelefon i forrige uke dukket opp på telefonen til glamourmodellen Sonia Wild.

Ashley har hevdet at bildene ble tatt med en telefon han kun hadde noen få uker, og at han hadde glemt å slette bildene da han ga mobiltelefonen videre til noen kamerater.

I dagens utgave av The Sun hevder imidlertid en kvinnelig sekretær at dette er ren løgn. Hun har gitt avisa tilgang på liknende bilder som hun mottok fra den samme telefonen ni måneder før den første skandalen.

Chelsea-spilleren skal ha sendt en rekke tekstmeldinger, som ble stadig grovere, til sekretæren.

- Kan jeg få se ett bilde til av puppene dine, skriver han i en av meldingene.

Cole skal også flere ganger ha bedt om at bildene ikke havnet i medias hender.

- Jeg trygler deg om at dette blir mellom oss to, skrev Cole til den blonde sekretæren i en annen av meldingene, ifølge The Sun.


Mange britiske medier spekulerer nå i om dette betyr kroken på døra for Ashleys ekteskap med "Girls Aloud"-sangeren Cheryl Cole.

Fotballstjernen lovet i 2008 å holde på seg matta for evig og alltid, etter Cheryl tilga hans utroskap-skandale med frisøren Aimee Walton (22).

Men konas vrede er ikke det eneste Ashley må passe seg for de neste dagene.

Ifølge The Sun er nemlig det å sende uanstendige bilder av seg selv over et mobilnettverk, straffbart med seks måneders fengsel eller opptil 50 000 kroner i bot i Storbritannia.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!   

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg hadde slettet nakenbildet