Ashley Benson gråt i en halv time etter at hun ble kalt «for tykk»

TV-stjernen trodde ikke sine egne ører da hun prøvde seg på ny rolle.

SLANK: På tross av sin slanke figur, blir Ashley Benson ofte kalt for tykk for mange roller i Hollywood, ifølge henne selv.  Foto: Rex Features
SLANK: På tross av sin slanke figur, blir Ashley Benson ofte kalt for tykk for mange roller i Hollywood, ifølge henne selv. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: Ashley Benson (26) har gjort stor suksess som skuespiller, og er mest kjent for sin rolle i tenåringsserien «Pretty Little Liars».

Men det å få roller utover serien, er tydeligvis ikke så lett for Benson, ifølge PageSix.com.

- Jeg ble akkurat fortalt at jeg var for tykk for en rolle. Jeg er størrelse 32!! Jeg gråt i en halvtime, men så må du bare riste det av deg ellers ville det ført til en spiseforstyrrelse, sier Benson til bladet Ocean Drive ifølge nettstedet.

HARDHUDET: Ashley Benson innrømmer at all kroppsdiskrimineringen har gjort henne sterkere psykisk.  Foto: SipaUSA
HARDHUDET: Ashley Benson innrømmer at all kroppsdiskrimineringen har gjort henne sterkere psykisk. Foto: SipaUSA Vis mer

Det er heller ikke bare Ashley som sliter med Hollywoods superstrenge krav til kvinners fysikk. Ifølge 26-åringen er det alt for mange som får denne beskjeden.

- Alt for mange i denne bransjen blir fortalt at de må gå ned i vekt, og de fleste har overhode ikke behov for det. Det gjør deg heldigvis sterkere, da. For hvis du lar det der påvirke deg, så har du virkelig ikke noe i bransjen å gjøre. Da hadde du blitt gal, sier hun.

I filmen «Spring Breakers» fra 2012 spilte Ashley sammen med Selena Gomez, Vanessa Hudgens og Rachel Korine. Filmen handlet mye om doping, noe Ashley tar sterk avstand fra, etter å ha opplevd vonde ting i nær familie.

PRETTY LITTLE LIARS: Skuespillerne Lucy Hale, Ashley Benson, Troian Bellisario, Sasha Pieterse som alle spiller i Pretty Little Liars.
 Foto: Splash News
PRETTY LITTLE LIARS: Skuespillerne Lucy Hale, Ashley Benson, Troian Bellisario, Sasha Pieterse som alle spiller i Pretty Little Liars. Foto: Splash News Vis mer

«Pretty Little Liars»-stjernen sa tidligere at hun aldri kommer til å bli fristet til å eksperimentere med dop og risikere sin egen helse - fordi hun har sett hvor tragiske utfall det kan få.

- Det er både narkotika- og alkoholavhengighet på begge sider i familien min, så jeg har sett liv bli ødelagt og mennesker sendt i fengsel, fortalte hun til Cosmopolitan i fjor, ifølge Contactmusic.com.

- Hvis man først begynner å bruke stoff kan man bli avhengig, så jeg vil aldri prøve noe som helst. Det er lett å havne i en ond sirkel. Og når det allerede er i familien din, så ser man hvor lite glamorøst det er. Jeg vil aldri gi opp kontrollen på min egen kropp, sa Benson.

LES OGSÅ: - Alkohol og kokain ødela meg