OVERLYKKELIGE: Evan Olav Ross og Ashlee Simpson legger ikke skjul på sin glede over å ha blitt foreldre til datteren Jagger. Foto: Instagram
OVERLYKKELIGE: Evan Olav Ross og Ashlee Simpson legger ikke skjul på sin glede over å ha blitt foreldre til datteren Jagger. Foto: InstagramVis mer

Ashlee Simpson viste frem babyen for første gang

- Vi elsker henne så utrolig mye, sier popstjernen Ashlee Simpson og Evan Olav Ross.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Ashlee Simpson (30) og hennes halvt norske ektemann Evan Olav Ross (27) gleder seg over å ha blitt foreldre, ett år etter sitt romantiske drømmebryllup.

Torsdag la begge to ut det første bildet av sin nye hjerteknuser, datteren Jagger, på sine Instagram-sider.

«Jagger Snow Ross, vi elsker henne så mye. Hun er alt for oss. Jeg har den beste barnefaren i hele verden. Evan Olav Ross, jeg elsker deg, skriver Ashlee i teksten over bildet.

Evan Olav, som er sønn av popstjernen Diana Ross og norske Arne Næss, følger opp:

 «Jagger Snow Ross, alle sammen. Alle dager har vært den beste dagen. Dette er en velsignelse. Jeg elsker deg Ashlee Simpson. Du er den beste mammaen i hele verden.»

 

Da fødselen ble kjent i august, vakte Ashlee og Evan Olavs navnevalg til datteren oppsikt.

- Det barnet har helt klart en fremtid i musikkbransjen, akkurat som mamma og pappa. Hun er født til å bli en rockestjerne, skrev E! Online.

- Ashlee og Evan har villet ha dette navnet svært lenge. De ville ha noe gøy og annerledes, sa en kilde til E! News.

Det spesielle navnet kom kanskje ikke som noen overraskelse. Ashlees 6 år gamle sønn fikk nemlig navnet Bronx Mowgli.

Fra før har Ashlee Simpson, som er lillesøsteren til popstjernen Jessica Simpson (35), sønnen Bronx (6) med eksmannen Pete Wentz (36).

LES OGSÅ:  Ashlee ble mamma for andre gang