Ashlee på date med «norske» Evan

- Hun hadde vanskelig for å slutte å fnise da satte seg inn i bilen sammen, skriver X17Online.com.

KJÆRESTER ELLER BARE GODE VENNER? Ryktene svirrer i Hollywood om at det skal ha oppstått søt musikk mellom Evan Ross og Ashlee Simpson. Foto: FAME FLYNET
KJÆRESTER ELLER BARE GODE VENNER? Ryktene svirrer i Hollywood om at det skal ha oppstått søt musikk mellom Evan Ross og Ashlee Simpson. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til tirsdag ble musikeren og skuespilleren Evan Ross (24) sett tett omslynget med popstjernen Ashlee Simpson (28) da de forlot baren Teddy's i Hollywood sammen.

Nå spekulerer flere amerikanske medier i om de har blitt et par.

- Ashley hadde vanskelig for å slutte å fnise da satte seg inn i bilen, skriver X17Online.

Tirsdag morgen ble de igjen observert sammen da da forlot huset til en felles venn, og deretter dro videre og spiste lunsj i West Hollywood, ifølge UsWeekly.com.

- Evan og Ashlee har vært venner i sikkert ti år. De kjenner hverandre fra utelivet og har en rekke felles venner, sier en kilde, som mener at daten bare er vennskapelig, til nettstedet.

I november i fjor ble Ashlee singel igjen etter at forholdet til «Boardwalk Empire»-skuespilleren Vincent Piazza tok slutt. Den blonde skjønnheten har sønnen Bronx (4) fra ekteskapet til Pete Wentz (33).

Halvt norske Evan, som er sønn av Arne Næss jr. som døde i en klatreulykke i Sør-Afrika i 2004, har tidligere fortalt til Se og Hør at faren ofte tok ham med på Norgesferie, og at han har et sterkt bånd til Norge.LES OGSÅ: Jessica Simpson ble mamma for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer