Asgeir-progam utsettes

Den nye sesongen av «Garasjen» får ikke premiere som planlagt.

MÅ UTSETTE: Flåklypa Grand Prix-bilen Il Tempo Gigante er blant innslagene i sesongen av «Garasjen» som nå er utsatt. Her er Asgeir i aksjon under innspillingen. Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no
MÅ UTSETTE: Flåklypa Grand Prix-bilen Il Tempo Gigante er blant innslagene i sesongen av «Garasjen» som nå er utsatt. Her er Asgeir i aksjon under innspillingen. Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Asgeir Borgemoens bilprogram «Garasjen» ble tidligere i år lansert som en av høstens storsatsinger på TV-kanalen Viasat 4.

Nå har imidlertid programmet blitt utsatt til neste år.

Ifølge kanalen ligger det ikke noe dramatikk bak utsettelsen.

- Vi har besluttet å flytte Garasjen fra denne høsten til våren 2013. Viasat 4 leverer godt med andeler denne høsten, og vi ønsker derfor heller å spare på kruttet og starte vårsesongen 2013 med et smell, sier pressekontakt for programmet, Andreas Framnes til Seoghør.no.

Borgemoen (41) er for tiden også aktuell som programleder i barneprogrammet «Barnas Restaurant» på NRK, men Viasat 4 avviser at de utsetter sitt program på grunn av dette.

- Dette har overhodet ingenting å gjøre med at Asgeir er aktuell med Barnas restaurant på NRK, sier Framnes til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå er han klar for bryllup og barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer