<strong>MÅ UTSETTE:</strong> Flåklypa Grand Prix-bilen Il Tempo Gigante er blant innslagene i sesongen av «Garasjen» som nå er utsatt. Her er Asgeir i aksjon under innspillingen. Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no
MÅ UTSETTE: Flåklypa Grand Prix-bilen Il Tempo Gigante er blant innslagene i sesongen av «Garasjen» som nå er utsatt. Her er Asgeir i aksjon under innspillingen. Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no Vis mer

Asgeir-progam utsettes

Den nye sesongen av «Garasjen» får ikke premiere som planlagt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Asgeir Borgemoens bilprogram «Garasjen» ble tidligere i år lansert som en av høstens storsatsinger på TV-kanalen Viasat 4.

Nå har imidlertid programmet blitt utsatt til neste år.

Ifølge kanalen ligger det ikke noe dramatikk bak utsettelsen.

- Vi har besluttet å flytte Garasjen fra denne høsten til våren 2013. Viasat 4 leverer godt med andeler denne høsten, og vi ønsker derfor heller å spare på kruttet og starte vårsesongen 2013 med et smell, sier pressekontakt for programmet, Andreas Framnes til Seoghør.no.

Borgemoen (41) er for tiden også aktuell som programleder i barneprogrammet «Barnas Restaurant» på NRK, men Viasat 4 avviser at de utsetter sitt program på grunn av dette.

- Dette har overhodet ingenting å gjøre med at Asgeir er aktuell med Barnas restaurant på NRK, sier Framnes til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå er han klar for bryllup og barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer