<strong>MOTORGAL:</strong> Asgeir Borgermoen har motordilla, og hadde sine første erfaringer bak rattet som niåring. Foto: Morten Eik, Se og Hør
MOTORGAL: Asgeir Borgermoen har motordilla, og hadde sine første erfaringer bak rattet som niåring. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Asgeir Borgemoen mistet kontroll over traktoren

- Traktoren durte på videre nedover en bakke uten at jeg klarte å stoppe.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Når Asgeir Borgemoen (43) ikke jobber med TV eller mekker bil, liker han seg best i selskap med sin kjære Maria Eilertsen (30).

Men i sommer har det vært masse action for den populære programlederen. Han har nemlig ledet showet «Burnout stuntshow» på Tusenfryd.

Asgeir er glad i fart og spenning. Og et av de beste sommerminnene er da han som niåring skrek seg til å kjøre traktor alene.

– Jeg har to storebrødre som bestemte alt. Og der jeg kommer fra var det ikke alder det gikk på når det gjaldt å kjøre traktor, forteller han til Se og hør.

– Var man tung nok til å hoppe ned på og få trykket dem langt nok ned, ja, da var man klar for å kjøre.

Hektet seg fast

Da storebrødrene bestemte at Asgeir var stor nok, holdt det på å gå galt.

– Jeg hektet meg fast i styrekula med beltespenna da jeg skulle hoppe ned fra setet og tråkke på kløtsjen og bremsen, så traktoren bare durte på videre nedover en bakke uten at jeg klarte å stoppe.

<strong>LYKKELIG:</strong> For et par år siden fant 43-åringen lykken med Maria Eilertsen, og forholdet er fortsatt sterkt. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LYKKELIG: For et par år siden fant 43-åringen lykken med Maria Eilertsen, og forholdet er fortsatt sterkt. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Men var jeg redd? Nei! Jeg fikk svingt av veien og traktoren bremset til slutt.

Saken fortsetter under bildet.


Nylig snakket Borgemoen ut i Se og hør om sykdommen som kunne avsluttet karrieren hans.

TV-profilen ble nemlig alvorlig syk i romjulen 2003, og klarte ikke engang å gå. Legene fant til slutt ut at han hadde den sjeldne diagnosen sarkoidose, som er en immun-sykdom der kroppen går til angrep på friske celler.

– Kroppen lagde symptomer på sykdommer jeg ikke hadde. Kroppens immunsystem angriper nemlig helt friske celler, og ødelegger dem og vevet de tilhører. Alle leddene var helt kjørt fast, sa han.

Etter tre år med kortisonbehandling, ble imidlertid Borgemoen frisk.

LES OGSÅ: Rammet av skummel sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer