ARVELIG BELASTET: Mange har satt spørsmålstegn ved om Michael Jackson virkelig var barnas far. Prince Michael ser i alle fall ut til å ha arvet farens hudsykdom vitiligo. Foto: All Over Press
ARVELIG BELASTET: Mange har satt spørsmålstegn ved om Michael Jackson virkelig var barnas far. Prince Michael ser i alle fall ut til å ha arvet farens hudsykdom vitiligo. Foto: All Over PressVis mer

Arvet pappa sjeldne sykdom

Michael Jacksons sønn har samme sjeldne pigmentproblem.

SEOGHØR.NO: Det verserte i mange år rykter om at Michael Jackson opererte seg for å bli hvit – og at han ikke var far til noen av barna sine.

Disse bildene forteller en annen historie.

I 1993 avslørte Kongen av Pop at hans stadig lysere hudfarge var et resultat av sykdommen Vitiligo.
 
På nye bilder av eldstesønnen hans Prince Michael (16) ser det unektelig ut som at sønnen til Michael Jackson har arvet pappas hudsykdom – som rammer under én prosent av verdens befolkning.
 
De hvite flekkene i tenåringens armhule syntes nemlig godt da han besøkte et bilverksted i Sherman Oaks i California, iført en ermeløs skjorte.

 – Han lider av hudsykdommen vitiligo, som er utbredt på farssiden av familien vår. Huden hans er hvit på armene og på brystet, har Michael Jacksons søster LaToya Jackson tidligere utalt til The Mirror.
 
Sykdommen påvirker hudens pigment og får huden til å bli hvit.
 
Tidligere har det blitt spekulert i om Michael Jacksons hudlege, Arnold Klein, kan være faren til Jackson-barna.
 
Det er Michael Jacksons tidligere kone Debbie Rowe er den biologiske moren til Prince og søsteren Paris (15). Lillebror Blankets (11) mor derimot er en godt bevart hemmelighet.

Det er til og med blitt spekulert i at det er «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (32) som er faren til Blanket.

LES OGSÅ: Eks-kona stempler Jackson som narkoman