Arveløs og blakk etter familiekrangel

Tori Spellings reise fra topp til bunn.

KRISE: Tori befinner seg både i en personlig og en økonomisk krise. Hun og ektemannen har den siste måneden både måtte takle rykter om utroskap og blitt kastet ut av sitt eget hjem. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
KRISE: Tori befinner seg både i en personlig og en økonomisk krise. Hun og ektemannen har den siste måneden både måtte takle rykter om utroskap og blitt kastet ut av sitt eget hjem. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1973 ble Tori Spelling (40) født rett inn i en av de rikeste og mest suksessrike familiene i Hollywood.

Som datter av TV-produsenten Aaron Spelling, som medvirket til over 200 produksjoner og bygget opp en enorm formue, var det aldri noen tvil om hva slags oppvekst Tori kom til å få og at hun kom til å bli skuespiller.

MEGASUKSESS: Aaron Spelling ble en legendarisk TV-serieskaper. Foto: AP/Scanpix
MEGASUKSESS: Aaron Spelling ble en legendarisk TV-serieskaper. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Familien var blant annet kjent for å ha en av de største private boligene i Los Angeles, et hvitt palass som slo overklassens boliger i Aarons serier som «Dynasiet» ned i støvlene.

Tori begynte allerede som seksåring å ta privattimer for å bli skuespiller, og pappa sørget for at hun tidlig landet gjesteroller i forskjellige TV-serier.

Etter Beverly Hills High School gikk den 17-årige Spelling så rett inn i rampelyset med rollen som Donna Martin i «Beverly Hills 90210». Medprodusent til serien var Aaron Spellings firma, Spelling Television.

TV-STJEREN: Tori Spelling gjorde stor suksess med TV-serien «Beverly Hills 90210». Her sammen med medskuespillerene Gabrielle Carteris som Andrea Zuckerman, Jason Priestly som Brandon Walsh, Shannen Doherty som Brenda Walsh, Luke Perry som Dylan McKay, Brian Austin Green som David Silver, Jennie Garth som Kelly Taylor og Ian Ziering som Steve Sanders. Foto: Stella Pictures
TV-STJEREN: Tori Spelling gjorde stor suksess med TV-serien «Beverly Hills 90210». Her sammen med medskuespillerene Gabrielle Carteris som Andrea Zuckerman, Jason Priestly som Brandon Walsh, Shannen Doherty som Brenda Walsh, Luke Perry som Dylan McKay, Brian Austin Green som David Silver, Jennie Garth som Kelly Taylor og Ian Ziering som Steve Sanders. Foto: Stella Pictures Vis mer

Serien ble en enorm suksess, men skulle ikke lede til en toppkarriere i Hollywood for Tori. Hun landet noen mindre TV-roller under tiden i TV-serien, men fikk aldri det helt store gjennombruddet.

I 2006 døde faren Aaron Spelling. Tori fikk 5,6 millioner kroner i arv. Totalt etterlot Aaron seg hele 3,5 milliarder kroner. Etter farens død har Spellings mor gjort Tori arveløs ved å fjerne henne fra testamentet sitt.

Arveoppgjøret gjorde at sprekkene i familieidyllen hos familien Spelling ble større og tydligere. Krangelen ble også veldig offentlig da Toris mor, Candy Spelling (68), i 2009 anklaget datteren for Aarons død.

- Jeg har alltid forsøkt å jobbe med forholdet til Tori. Jeg vet ikke hvorfor hun er så sint. Datteren min bestemte seg en dag for at hun ikke skulle prate med ektemannen min, meg eller sønnen min. Slik har det vært de siste fire eller fem årene, sa Candy og fortsatte:

-Det er sørgelig, for det var egentlig det som tok livet av Aaron. Han ville ikke leve lenger etter det. Du vet, han hadde gjort alt, alt han kunne gjøre for datteren sin, og så vil hun ikke ha noe mer å gjøre med han når han ikke kunne gjøre mer for henne, sa Toris mor i et intervju med radiostasjonen 94.7 WMAS ifølge Fox News.

UVENNER: Etter at Candy Spelling anklaget Tori for farens død har forholde de to i mellom vært iskaldt. Foto: All Over Press
UVENNER: Etter at Candy Spelling anklaget Tori for farens død har forholde de to i mellom vært iskaldt. Foto: All Over Press Vis mer

Tori gjorde selv et intervju med US Magazine bare noen dager etter sin fars død. Da anklaget hun moren for utroskap.

Tori og Candy ble gjenforent i en kort periode i 2007, da Tori fikk sønnen Liam med ektemannen Dean McDermott (47). Men kontakten ble brutt etter kort tid. Candy har hevdet at datteren ikke vil ha noe forhold til henne, mens Tori selv hevder at de elsker hverandre, men helt enkelt ikke har kontakt.

- Mamma er det hun er. Jeg har blitt den jeg er. Ved et punkt innså jeg at vi ikke passer sammen, har Tori sagt til People ifølge Fox News.

Samme år som faren døde skulle Tori finne en ny måte å finansiere sin glamorøse livsstil. I TV-serien «So NoTORIous» parodierte hun sitt eget liv for en kort periode. I 2007 bestemte hun og ektemannen seg for å starte et hotell, og ble samtidig aktuelle med en ny realityserie, «Tori & Dean: Inn Love».

FORFATTER: Tori Spelling har skapte overskrifter med sin nye bok «Spelling it like it is», noe som ikke akkurat forbedret forholdet til moren Candy. Foto: Stella Pictures
FORFATTER: Tori Spelling har skapte overskrifter med sin nye bok «Spelling it like it is», noe som ikke akkurat forbedret forholdet til moren Candy. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det ble flere sesonger med reality, bøker, TV-konkurranser og blant annet et besøk i «Big Brother» de kommende årene. Neste prosjekt er nok en realityserie om Tori, Dean og deres fire barn da de skal flytte til en hytte i Ontario i Canada.

Den siste tiden har derimot avisoppslagene handlet om helt andre ting enn det lykkelige ekteskapet og familielivet man har sett på TV.

Tori har delvis avslørt at hun er blakk, kastet ut av sitt leide hjem da familien ikke hadde penger til å betale hverken husleie eller regninger, latt en bil og møbler stå igjen, men fremdeles bli sett på shoppingturer med barna.

VANSKELIG TID: Tori Spelling og Dean McDermott har vært gift i syv år og har fire små barn sammen. Nå sliter de med å få endene til å møtes, samtidig som Dean beskyldes for utroskap. Foto: All Over Press
VANSKELIG TID: Tori Spelling og Dean McDermott har vært gift i syv år og har fire små barn sammen. Nå sliter de med å få endene til å møtes, samtidig som Dean beskyldes for utroskap. Foto: All Over Press Vis mer

På samme tid har ektemannen Dean blitt anklaget for utroskap, og Tori har vist seg uten giftering ved flere tilfeller, samtidig som paret ikke har vist seg sammen på lang tid.

Det har vært en lang reise fra det hvite palasset med pappa Aarons TV-millioner, og reisen er fremdeles ikke avsluttet.

LES OGSÅ:  Viste seg uten giftering

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer