Arveløs og blakk etter familiekrangel

Tori Spellings reise fra topp til bunn.

KRISE: Tori befinner seg både i en personlig og en økonomisk krise. Hun og ektemannen har den siste måneden både måtte takle rykter om utroskap og blitt kastet ut av sitt eget hjem. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
KRISE: Tori befinner seg både i en personlig og en økonomisk krise. Hun og ektemannen har den siste måneden både måtte takle rykter om utroskap og blitt kastet ut av sitt eget hjem. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1973 ble Tori Spelling (40) født rett inn i en av de rikeste og mest suksessrike familiene i Hollywood.

Som datter av TV-produsenten Aaron Spelling, som medvirket til over 200 produksjoner og bygget opp en enorm formue, var det aldri noen tvil om hva slags oppvekst Tori kom til å få og at hun kom til å bli skuespiller.

Familien var blant annet kjent for å ha en av de største private boligene i Los Angeles, et hvitt palass som slo overklassens boliger i Aarons serier som «Dynasiet» ned i støvlene.

Tori begynte allerede som seksåring å ta privattimer for å bli skuespiller, og pappa sørget for at hun tidlig landet gjesteroller i forskjellige TV-serier.

Etter Beverly Hills High School gikk den 17-årige Spelling så rett inn i rampelyset med rollen som Donna Martin i «Beverly Hills 90210». Medprodusent til serien var Aaron Spellings firma, Spelling Television.

Serien ble en enorm suksess, men skulle ikke lede til en toppkarriere i Hollywood for Tori. Hun landet noen mindre TV-roller under tiden i TV-serien, men fikk aldri det helt store gjennombruddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer