Arve Tellefsen stoppet av politiet

- Jeg hadde ikke drukket.

UTEN FØRERKORT: Arve Tellefsen har passert 70 år og dermed var ikke førerkortet hans gyldig uten legeattest.  Foto: SCANPIX
UTEN FØRERKORT: Arve Tellefsen har passert 70 år og dermed var ikke førerkortet hans gyldig uten legeattest. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag kveld ble fiolinvirtuosen Arve Tellefsen (72) stoppet i en rutinekontroll på vei hjem til Oslo fra en konsert i Tønsberg.

– Jeg drikker ikke alkohol og kjørte ikke fort, så jeg hadde god samvittighet da jeg svingte inn, sier Tellefsen til Tb.no

Likevel ble Tellefsen nødt til å parkere bilen og ta en taxi videre. Førerkortet hans var nemlig ikke gyldig, på grunn av en regel han ikke var klar over.

Etter fylte 70 skal alle bilførere ha en legeattest som bekreftelse på at de har lov til å kjøre bil. Dette var ikke den spreke 72-åringen klar over, nå risikerer han å bli politianmeldt.

– Jeg er frisk som en fisk, men jeg skjønner jo at regler er regler, sier Tellefsen som forteller sin historie for å gjøre 70-årsregelen mer kjent blant folk flest.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Helene Rask politianmeldt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer