Artistparet hermer etter Kim og Kanye

Ikke bare Kim Kardashian som ble fridd til på bursdagen sin forrige uke - med en 15 karat diamantring...

KOMMENDE EKTEPAR: Hele verden jublet med Kim Kardashian og Kanye West da forlovelsen deres ble kjent forrige uke. Her fra bursdagsfeiringen til Kim i Las Vegas noen dager senere.  Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
KOMMENDE EKTEPAR: Hele verden jublet med Kim Kardashian og Kanye West da forlovelsen deres ble kjent forrige uke. Her fra bursdagsfeiringen til Kim i Las Vegas noen dager senere. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag for en uke siden overrasket rapper Kanye West (36) sin kjære Kim Kardashian (33), da han spurte bursdagsbarnet om hun ville gifte seg med ham, foran en fullstappet baseballbane i San Francisco.

Kardashian takket selvfølgelig ja, og hennes kommende ektemann plasserte den luksuriøse diamantringen trygt på sin flotte kjærestes ringfinger.

Nå viser det seg at det ikke bare var Kanye West som hadde planlagt å fri på damas bursdag med en 15 karat diamantring - ifølge E!Online gikk nemlig Nayvadius D. Wilburn (29), også kjent som rapperen Future, ned på kne og fridde til artistkjæresten Ciara Harris på hennes 28-årsdag lørdag forrige uke.

Den eksklusive ringen - 15 karat - var designet av kjendisdesigner Avianne & co.

TRIO PÅ FASHION WEEK: Kim Kardashian og besteveninnen Ciara overvar det franske motehuset Givenchys show under Paris Fashion Week tidligere i høst. Kanye West så ut til å kjede seg en smule mellom de to kjendisdamene. Foto: PLV/SIPA/SIPA/All Over Press
TRIO PÅ FASHION WEEK: Kim Kardashian og besteveninnen Ciara overvar det franske motehuset Givenchys show under Paris Fashion Week tidligere i høst. Kanye West så ut til å kjede seg en smule mellom de to kjendisdamene. Foto: PLV/SIPA/SIPA/All Over Press Vis mer

Frieriet fant sted i New York, og det kommende ekteparet har vært kjærester i rundt ett år.

- Jeg begynner ikke på ting uten å fullføre det hundre prosent. Vi har ikke satt noen dato ennå, men hun er The One, fortalte en forelsket Future til den amerikanske radiokanalen Hot 97 Radio denne måneden.

Ifølge Ciara er det viktig å jobbe for den store kjærligheten:

- Dersom man bare fokuserer på jobb kan man bli så oppslukt at man mister seg selv. Det er viktig å sette av tid til den man har kjær, og kjærligheten er veldig viktig for meg, fortalte hun på talkshowet til Kris Jenner (57), venninnen Kim Kardashians mor, i august.

Hverken Kimye eller Future og Ciara har foreløpig satt noen dato for de respektive bryllupsfestene.

LES OGSÅ: Er Eva Longoria sammen med eksen igjen?

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer