Artister i kø for «Hver gang vi møtes»

- Vi kan velge fra øverste hylle.

SUKSESS: Vinni fra gruppen Paperboys er en av de som har opplevet størst effekt av sin deltakelse i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Hans tolkning av Halvdan Sivertsen-låta «Sommerfuggel i vinterland» gikk rett til topps på den norsk ITunes-l Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Vinni fra gruppen Paperboys er en av de som har opplevet størst effekt av sin deltakelse i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Hans tolkning av Halvdan Sivertsen-låta «Sommerfuggel i vinterland» gikk rett til topps på den norsk ITunes-l Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-programmet «Hver gang vi møtes» hvor artister som Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Elvira Nikolaisen og Øyvind «Vinni» Sauvik hyller hverandre, har blitt en stor suksess for de involverte.

Flere av låtene har preget listen over de mest kjøpte sangene på nedlastings-nettstedet ITunes og nå vil flere norske artister ifølge Dagbladet være med på en eventuell ny sesong.

– Vi har fått flere henvendelser både fra management og artister, som er interessert i å være med i en mulig sesong to. Den positive responsen programmet har fått, gjør at vi nok kan velge fra øverste hylle også i en eventuell ny sesong, sier Kari Austefjord, presseansvarlig for programmet, til Dagbladet.

Vinnis manager Gunnar Greve Pettersen, som også er manager for blant annet Lars Vaular og Sondre Lerche, sier han gjerne vil se flere av sine artister i en ny sesong av «Hver gang vi møtes».

– Vi har fått maks uttelling, pluss litt til, i forhold til hva vi forventet. Jeg har hatt sommerfugler i magen, hodet, armer og bein den siste måneden.

– Men det innebærer at det må være riktig konstellasjon, riktig tidspunkt og ikke minst må det være en artist som har noe å gi, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hør Vinni og Halvdans nye hit

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer