<strong>STJÅLET:</strong> Denne bilen, en Porsche 911, som tilhører Mikkel Christiansen ble stjålet på Gardermoen i løpet av fredag eller natt til lørdag. Nå er den etterlyst. Foto: Tore Skaar / Se og Hør, Politiet
STJÅLET: Denne bilen, en Porsche 911, som tilhører Mikkel Christiansen ble stjålet på Gardermoen i løpet av fredag eller natt til lørdag. Nå er den etterlyst. Foto: Tore Skaar / Se og Hør, Politiet Vis mer

DJ Broiler

Artistens luksusbil stjålet av frekke tyver

Da Mikkel Christiansen kom tilbake fra spillejobb i Stavanger, var Porschen hans borte.

Publisert
Sist oppdatert

DJ Broiler har i mange år servert hits på hits til det norske folket. Slikt blir det penger av, og det er ingen tvil om at duoen - bestående av Simen Auke (27) og Mikkel Christiansen (26) - tjener fett.

I fjor hadde sistnevnte en inntekt på nesten tre millioner kroner, og pengene bruker han blant annet på biler. I garasjen har han en Ford GT og en AC Cobra. I tillegg har artisten tre Porsche 911-modeller.

Eller - han hadde. Den ene sjeldne Porschen, med en verdi på hele 700 000 kroner, er nå stjålet. Dagbladet skriver at artisten parkerte bilen fra 1975 på parkeringsplassen ved Gardermoen i går, da han skulle til Stavanger på jobb. Da han kom tilbake var bilen borte vekk.

- Ringte politiet

Sjåføren hadde allerede rukket å tiltrekke seg oppmerksomhet på Romerikes motorveier før Christiansen meldte fra om tyveriet.

- Vi fikk meldinger om at personen i denne Porschen oppførte seg rart på E6 fra Jessheim og nordover, forteller operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til Dagbladet.

💿💿💿💿💿

Et innlegg delt av Mikkel Christiansen (@mio)

Ifølge han gikk meldingene blant annet på at sjåføren gjemte seg under kjøring. En politipatrulje fikk i oppdrag å se etter bilen, men den er så langt ikke funnet.

Personen i Porschen stakk av fra politiet i nitiden lørdag morgen ved kirka like nord for Gardermoen, og det er uvisst hvor den kjørte. Bilen er etterlyst, og Mikkel Christiansen håper virkelig at den kommer tilbake.

TO TETTE OG EN BADEHETTE: Drammensduoen Simen Auke (20) og Mikkel Christiansen (21) har hatt stor suksess med «Dj Broiler». Her snakker de to ut om kropp, klær og boletiss og tester ut ulike Drammensdialekter. Video: MORTEN H. HANSSEN Vis mer<... Vis mer Vis mer

- Jeg var hjemme igjen fra Stavanger i dag tidlig og så at bilen ikke var der lenger. Jeg var redd jeg hadde glemt hvor jeg parkerte og lette litt rundt. Jeg ringte politiet med en gang jeg skjønte at bilen faktisk var borte, sier DJ-stjernen fra Drammen til Dagbladet.

Ifølge Christiansen forklarte politiet at tyven hadde råkjørt med bilen og stukket fra politikontroll.

- Den verste følelsen er at noen andre kjører den bilen nå og at den kommer tilbake med skader. Jeg tviler ikke på at den blir funnet, og jeg håper den er i god stand, sier Christiansen.

Artisten håper nå at bilen er i god stand når han eventuelt får den tilbake. Det fordi det kan være vanskelig å sette den i stand igjen.

<strong>ENTUSIAST:</strong> Mikkel Christiansen har hatt en rekke dyre biler i løpet av sitt 26 år lange liv. Nå er Porschen hans stjålet. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
ENTUSIAST: Mikkel Christiansen har hatt en rekke dyre biler i løpet av sitt 26 år lange liv. Nå er Porschen hans stjålet. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

Mistet lappen

Han og kompisen Simen Auke (27) er kjent for å være glade i raske biler. I 2014, da DJ- og produsentdouen var Norges mest populære artister, mistet Christiansen lappen etter å ha kjørt i over 80 kilometer i timen i en 60-sone med en varebil.

Vis mer Vis mer

Dette er ikke første gang Christiansen kommer i søkelyset på grunn noe bilrelatert. I august ble det opprettet en undersøkelsessak hos politiet i Drammen da en person tilsynelatende hoppet over Christiansens Audi R8, som kjørte i over 150 kilometer i timen, i videoen til låten «Money».

Tidligere i år fikk han også trøbbel med tysk politi etter dronefilming. Dronen hadde nemlig satt seg fast i et tre, som Christiansen og en kamerat hogget ned og ble bøtelagt for, skriver Drammens Tidende.

Broiler startet som en festmusikkduo som gjorde narr av kroppsbygger- og rånekulturen i utkant-Drammen før de slo gjennom kommersielt. Duoen står blant annet bak gigantiske streamingsuksesser som «Møndarn», «Rays of Light», «Money», «Vannski», «Afterski» og «Bonski».

Christiansen er for øvrig ekskjæresten til «Bloggerne»-aktuelle Anniken Jørgensen.

LES OGSÅ: Avslører forlovedens hemmelige sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer