Harry Styles:

Artistens dating-historie: - Oi, wow

Flere stjerner har latt seg sjarmere av Harry Styles.

HJERTEKNUSER: Både kjendiser og fans lar seg sjarmere av Harry Styles. Foto: Ian West/ Pa Photos/NTB
HJERTEKNUSER: Både kjendiser og fans lar seg sjarmere av Harry Styles. Foto: Ian West/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Helt siden han opptrådte på «The X Factor UK» i en alder av 16, har en hel verden vært hodestups forelsket i artisten og klesikonet Harry Styles (28).

For tiden er briten aktuell med sin «Love on tour»-turné, og på fredag er stjernen på plass i Telenor Arena.

SKEIV: Harry Styles hjelper fan komme ut av skapet til moren sin på konsert. Video: Twitter @intothexxlight Vis mer

Til kanskje manges fortvilelse er 28-åringen tilsynelatende i et forhold med skuespiller Olivia Wilde (38).

Men Styles kan også skryte av flere kjente navn på sin dating-CV.

Kritisert for aldersforskjell

Ett år etter å ha deltatt på «The X Factor UK» med det tidligere bandet One Direction, hadde sangfuglen en romanse med den 14 år eldre «Love Island»-programlederen Caroline Flack, skriver Us Weekly.

KRITIKKSTORM: Kritikken haglet mot Caroline Flack da hun som 31-åring fallt for 17 år gamle Harry Styles. Foto: Matt Crossick/Pa Photos/NTB
KRITIKKSTORM: Kritikken haglet mot Caroline Flack da hun som 31-åring fallt for 17 år gamle Harry Styles. Foto: Matt Crossick/Pa Photos/NTB Vis mer

Den gang sto TV-profilen i en kritikkstorm på bakgrunn av aldersforskjellen. Han var 17, og hun var 31.

TV-profilen har tidligere forklart at hun aldri følte seg mye eldre enn sin daværende kjæreste.

- Jeg føler meg fremdeles som en 18-åring, og jeg oppfører meg sikkert slik halvparten av tiden. Selv om det bare var for gøy bestemte vi oss for å holde det hemmelig fordi vi begge jobbet for Simon Cowell, sa Flack til The Sun on Sunday, ifølge Harpers Bazaar.

NYE DETALJER: Dokumentaren Caroline Flack: Her Life And Death» begynner snart å rulle på skjermen. Vis mer

Forholdet varte fra 2011 til 2012, og på Twitter skrev Styles at det var enighet om å gå hvert til sitt, og beskrev eksen som en av «de snilleste han kjenner», ifølge Us Weekly.

I 2019 kom den triste nyheten om at Flack var funnet død i sin egen leilighet i London. Året etter spekulerte fans og motevitere til Harperz Bazaar på om Styles bar en svart sløyfe på brystet under Brit Awards for å hedre sin avdøde ekskjæreste.

- Treffer hjertet

Styles har også hatt en angivelig romanse med en av musikkbransjens yndlinger, Taylor Swift (32). Artistparet skapte overskrifter da de ble fotografert sammen på en spasertur gjennom Central Park i New York i 2012, ifølge People.

Men bare en måned senere dumpet Swift briten etter en krangel under en ferietur i Karibien, skriver Us Weekly.

INSPIRERTE HVERANDRE?: Styles og Swift har trolig skrevet flere låter om forholdet deres. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB
INSPIRERTE HVERANDRE?: Styles og Swift har trolig skrevet flere låter om forholdet deres. Foto: Ian West/Pa Photos/NTB Vis mer

Dedikerte fans har i ettertid spekulert på om stjernene kan takke hverandre for inspirasjon til store hits. 28-åringens låt «Ever Since New York», er en av sangene fansen tror omhandler flørten med «Lover»-sangeren. Det skriver Billboard.

Vis mer

Også fans av Swift har sine teorier, og mener låten, med den passende tittelen «Style», er inspirert av forholdet med Styles.

I et intervju med Rolling Stones, ble Styles spurt om nettopp spaserturen i New York.

- Når jeg ser bilder fra den dagen tenker jeg at forhold er vanskelig, uansett alder. I tillegg forstår du ikke egentlig hvordan det fungerer når du er 18 år, og prøver å navigere alle disse tingene. Det gjør det ikke lettere. Du er jo litt rar i utgangspunktet. Du er på en date med noen du virkelig liker. Det burde være så lett, ikke sant? Det var en læring i det, absolutt. Men jeg ville bare at det skulle være en normal date, sa han den gang, fra 2017.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

Den gang ble han også spurt om hva han tenker om at eksen tilsynelatende skrev sanger om han.

- Altså, jeg vet ikke om de handler om meg eller ikke. Men problemet er at hun er så god, at sangene er overalt. Jeg skriver om mine egne erfaringer, alle gjør det.

Bevarte vennskapet

«Sign of the times»-sangeren har også flere tidligere modellflammer, og har vært observert med blant andre Nadine Leopold (28), Sara Sampaio (30) og Georgia Fowler (30).

Hans mest kjente antatte modell-eks er derimot ingen ringere enn Kendall Jenner (26).

FRA ROMANSE TIL VENNSKAP: Harry Styles og Kendall Jenner i 2014. Foto: Nick Harvey / Rex / Shutterstock / NTB
FRA ROMANSE TIL VENNSKAP: Harry Styles og Kendall Jenner i 2014. Foto: Nick Harvey / Rex / Shutterstock / NTB Vis mer

Gullstrupen og Kardashian/Jenner-søsteren ble først koblet sammen i 2013, men det var ikke før to år senere at romanseryktene skulle blusse opp. Da ble det nemlig observert kyssing og hete omfavnelser på en yacht i Anguilla, skriver Us Weekly.

De støtte på hverandre igjen under Met Gala i 2019, og deretter to måneder senere da de begge gjestet «The Late Late Show With James Corden».

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

I ettertid har eksparet blitt observert sammen en rekke ganger, blant annet under pandemien i 2020, skriver Harpers Bazaar. Ifølge nettstedet er de to stjernene gode venner.

Ble stilt til veggs

For tiden kan det se ut til at det er skuespiller Olivia Wilde (38) som har kapret britens hjerte. De har blitt avbildet en rekke ganger de to siste årene, men stjernene har selv aldri bekreftet forholdet - annet enn å vise seg offentlig sammen.

Wilde og Styles møttes i 2020 under innspillingen av filmen «Don't Worry Darling», som 38-åringen hadde regi på.

MØTTES PÅ JOBB: Harry Styles møtte sin trolig nåværende kjæreste på filminnspilling. Foto: Shutterstock/NTB
MØTTES PÅ JOBB: Harry Styles møtte sin trolig nåværende kjæreste på filminnspilling. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Romanseryktene mellom gullstrupen og regissøren oppsto måneder etter at Wilde og Jason Sudeikis (46) brøt en syv år lang forlovelse. Eksparet har to barn sammen, sønnen Otis (8) og dattera Daisy (5).

Da Styles gjestet «The Howard Stern Show» i mai, åpnet stjernen opp om samarbeidet med Wilde.

- Å bli regissert av Olivia var en fantastisk opplevelse, fortalte han Stern, ifølge People.

DON'T WORRY DARLING: Harry Styles og Florence Pugh spiller inn drøye scener i denne nye filmen. Vis mer

Programlederen ga seg derimot ikke, og spurte artisten om han forelsket seg på filmsettet.

- Oi, wow ... Hvordan skal jeg svare på det spørsmålet?, svarte Styles den gang, uten å utdype videre.

Det angivelige paret har blant annet blitt fotografert hånd i hånd i bryllupet til artistens manager Jeffret Azoffs bryllup, i California i januar i fjor. Deretter tilbrakte de tid sammen i Styles hjemby London, før de ble observert på ferie sammen i Italia i juli samme år.

Artisten og Wilde er tilsynelatende fremdeles forelsket. For to uker siden ble de fotografert i London, der de delte flere kyss og omfavnelser, skriver Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: Om forholdet: - Ble kleint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer