Artisten utsatt for identitetstyveri

Sondre Justad skriver at han har anmeldt en person for forholdene.

SKREMMENDE: Artist Sondre Justad har anmeldt en person etter at vedkommende ga seg ut for å være ham i den populære appen Tik Tok. Foto: TV 2
SKREMMENDE: Artist Sondre Justad har anmeldt en person etter at vedkommende ga seg ut for å være ham i den populære appen Tik Tok. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske artisten Sondre Justad (29) har anmeldt en person etter at vedkommende utga seg for å være ham i den populære appen Tik Tok.

Det skriver Lofotposten.

Nyheten delte Justad først på sosiale medier, hvor han kom med en klar beskjed til alle barna der ute, ifølge avisa.

«Husk å aldri svare hvis noen voksne tar kontakt på Instagram, Snapchat, TikTok eller andre steder og spør etter personlig info. Eller bare vil chatte. Det kan være farlig og er ikke rett, enten de er kjente personer eller ikke», skriver Justad på sosiale medier, ifølge avisen.

Utga seg for å være Justad

Videre skriver artisten, ifølge avisen, at man bør være forsiktig hvis noen man ikke kjenner spør om private ting, og påpeker at mange later som at de er andre enn seg selv.

«Fikk melding i går om at en person har utgitt seg for å være meg på TikTok og meldt med mindreårige. Har anmeldt brukeren og håper politiet følger det opp», fortsetter han.

UBEHAGELIG: Artisten mottok en melding om at noen hadde utgitt seg for å være han på det sosiale mediet Tik Tok. Der hadde vedkommende snakket med mindreårige. Foto: NTB Scanpix
UBEHAGELIG: Artisten mottok en melding om at noen hadde utgitt seg for å være han på det sosiale mediet Tik Tok. Der hadde vedkommende snakket med mindreårige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overfor avisen forteller Justad at han opplever det som «skremmende og ubehagelig».

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Sondre Justad.

De siste årene har Sondre Justad gjort seg bemerket i Musikk-Norge. Med sine ærlige skildringer om kjærlighet og hjertesorg, har tekstene hans gått rett i hjertene til nordmenn landet over.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Datet norsk artist i hemmelighet

I fjor var han blant annet gjest hos «Senkveld», hvor han fremførte singelen «Fontena på Youngstorget».

Låten handler om et kjærlighetsforhold som nordlendingen har klart å holde helt under radaren for pressen. Under sendingen avslørte han nemlig at han har datet en ikke navngitt norsk artist, og at han i forkant av utgivelsen hadde sendt henne en melding med en «heads up».

Dette gjorde han fordi «Fontena på Youngstorget» er full av detaljer som gjør at det ikke er vanskelig for den aktuelle jenta å skjønne at den handler om henne.

- For første gang var jeg en hyggelig fyr og sendte låten og en liten melding til henne, sa han fra «Senkveld»-sofaen.

DATET ARTIST: Sondre Justad fikk tillatelse fra den mystiske kvinnen til å gi ut låten «Fontena på Youngstorget», som handler om forholdet. Justad framførte låta på «Senkveld med Helene og Stian». Video: TV 2 Vis mer

«Kor e du nu, det var så fint, æ prøvd å glem kor bra det var ved fontena på Youngstorget», synger han blant annet i låta, og avslørte at den mystiske jenta også er artist - da han hørte på sangene hennes mens han satt på trikken.

Se dette innlegget på Instagram

@stavernfestivalen heyhey 19:00 kjørr

Et innlegg delt av Sondre Justad (@sondrejustad)

Til tross for at Justad i låten synger at han hvisket den hemmelige flørten i øret og sa at «denne våren skal vi få det til, denne våren skal bli vår», varte ikke forholdet.

«Var det uvisstheta? Var det kanskje spenninga som holdt oss i gang? Ved fontena, på Youngstorget», lyder siste vers i den fengende poplåten til Justad.

Det er fortsatt ukjent hvem låten handler om.

Kom med personlig avsløring

Avsløringen om kjærlighetslivet kom om lag et år etter at Justad kom med en personlig bekjennelse under NRK-programmet «Lindmo».

I studioet kunne han nemlig fortelle at han har funnet ut at han liker både menn og kvinner.

- Jeg har kjent på at jeg rommer mer, at kjærligheten er større. Jeg kjenner på at … Jeg tror ikke det trenger å være damer eller menn for min del. Jeg kan hende det går bra med begge deler. At det bor noe mer der, fortalte han åpent den gang.

På spørsmål fra programlederen om hvordan det var å komme ut av det hun omtalte som «heteroboksen», fortalte Justad at det var litt skummelt - men også veldig fint.

- Ja, alt som er nytt, er jo skummelt. Uansett, egentlig. Men det er også veldig befriende og berikende, ikke bare når det kommer til kjærlighet, men også på flere områder, at jeg forstår at ting ikke er enten eller. Det er noen nyanser der, fortsatte han.

LES OGSÅ: - Folk har sendt meg bibelvers

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer