TRIST: - Det er trist om den ikke kommer ut. Christer har jobbet inderlig hardt og seriøst med dette prosjektet, sier Silje Nergaard. Foto: SCANPIX
TRIST: - Det er trist om den ikke kommer ut. Christer har jobbet inderlig hardt og seriøst med dette prosjektet, sier Silje Nergaard. Foto: SCANPIX Vis mer

Artist-Norge støtter Christer

Får full støtte i feiden med pop-idolet Prince.

SEHER.NO: Mandag ble det kjent at Prince via sine advokater og musikkforlag truet med å stanse en boks med fem cd-er som skulle være Christer Falchs hyllest til den verdenskjente artistens 50-årsdag 7. juni. 80 norske artister har levert bidrag til cd-boksen, som har fått navnet "Shockadelica - 50th Anniversary Tribute To The Artist Known As Prince".

- Det er trist om den ikke kommer ut. Christer har jobbet inderlig hardt og seriøst med dette prosjektet. Å samle så mange artister forteller noe om hvilken lidenskap som ligger bak, sier Silje Nergaard til VG.

Nergaard synger en av de mest kjente låtene til Prince, "Nothing Compares 2 U", på hyllsestplaten. Men den norske sangerinnen er ikke alene om å slå ring rundt Christer Falch.

- Det er synd og dumt, for jeg er overbevist om at denne hyllesten er lagd i beste mening. Christer er jo Norges største Prince-fan, sier vårens stjerneskudd Thom Hell, som bidrar med låta "Crazy You".

White Burch er enig med Thom Hell.

- Jeg ble overrasket da meldingen kom om at platen kanskje blir stoppet. Hver gang jeg har snakket med Christer har jeg fått et klart inntrykk av at han er veldig opptatt av å gjøre ting som er tillatt, sier han til VG. 

LES OGSÅ: Christer ønsket i TV 2-reality