Kylie Rae Harris:

Artist (30) døde i trafikkulykke

Det lokale musikkmiljøet sørger etter at artisten Kylie Rae Harris omkom i en trafikkulykke onsdag.

OMKOM: Artisten Kylie Rae Harris omkom i en trafikkulykke i New Mexico onsdag. Foto: Kylie Rae Harris / Facebook
OMKOM: Artisten Kylie Rae Harris omkom i en trafikkulykke i New Mexico onsdag. Foto: Kylie Rae Harris / Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den fremadstormende amerikanske countryartisten Kylie Rae Harris (30) var blant de omkomne etter et sammenstøt mellom tre biler i New Mexico onsdag kveld.

I tillegg omkom en 16 år gammel jente, mens en tredje person kom fra ulykken uten skader. Politiet i byen Taos har uttalt at de mistenker at alkoholpåvirkning kan ha spilt en rolle i ulykken, men ønsker ikke å kommentere hvem av de involverte de mistenker.

Bekreftet dødsfallet

Rae Harris' managementselskap bekrefter dødsfallet i en pressemelding som gjengis av CNN.

«Alle som kjente Kylie visste hvor mye hun elsket familien, og hvor mye hun elsket musikk», skriver utgiver Sarah Frost i pressemeldingen, og tilføyer:

«Den beste hyllesten til hennes unike entusiasme for begge er å spre så mye kjærlighet som dere kan i dag, og å lytte til musikk som inspirerer.»

Rae Harris var på vei fra Taos onsdag kveld for å rekke en opptreden på Big Barn Dance Misic Festival da ulykken inntraff. Onsdag kveld skrev hun sitt siste innlegg i sosiale medier.

«Den totale avstanden er 46 miles, og jeg er 36 miles fra den nærmeste bensinstasjonen. Kjære jesus, vær så snill å ikke la meg bli strandet i New Mexico», skrev hun på Twitter.

- På vei til å ta av

Rae Harris har blitt tatt opp på scenen for å opptre på den aktuelle festivalen en rekke ganger tidligere, men ikke før i år hadde hun stått oppført som en av artistene, skriver nyhetsbyrået AP.

En av arrangørene, Sarah Hearne, beskriver dødsfallet som hjerteknusende. Videre sier hun at artistene som skal opptre på festivalen, vil dedisere sine opptredener til omkomne Rae Harris.

Harris' siste utgivelse var i mars, da hun ga ut singelen med samme navn som henne. Hun skulle egentlig returnere til Texas for nye opptredener, samt at hun var booket til flere opptredener senere i år.

- Karrieren hennes var i ferd med å ta av som en rakett, forteller Hearne.

Miljøet i sorg

Etter at dødsfallet ble kjent, har venner og kolleger i musikkmiljøet hedret henne i sosiale medier.

- Vi alle var så glade i deg. Jeg klarer ikke å ta det inn over meg. Det vil alltid være en ære å ha delt scene, historier og gode minner med deg. Trist dag for oss. Sender mine tanker og bønner til alle som sørger med oss på en så tragisk dag, skriver artisten Josh Ward på Instagram.

- Jeg ble forelsket i sjelen din, og vi bygget et livslangt vennskap fra dagen vi møttes. Dette føles ikke ekte. Jeg er helt knust. Jeg er glad i deg, skriver artisten Lauren Jenkins på Twitter.

- Jeg klarer ikke å finne ord for deg, Kylie. Du var et lys. En skjønnhet. En ordsmed. Og en venn av oss alle. Dette er et stort tap for miljøet og verden, og for verden med tanke på sangene du skulle ha skrevet, skriver artisten Jamie Lin Wilson på Twitter.

Skrev sang til datteren

Countryartisten etterlater seg datteren Corbie, som hun skrev sangen «Twenty Years from Now» til. I et intervju med Billboard fortalte hun at hun skrev sangen etter sin fars død, og håpet at det ville bli en varig beskjed til datteren.

- Det var skremmende å tenke at det er mulig at jeg kan være borte før min datter når det punktet. Jeg vil møte mine barnebarn. Å komme i alderen som din foreldre var i da man var et barn, fører med seg et nytt perspektiv, sa hun og tilføyet:

- Foreldre er folk. Folk gjør feil og å være en forelder er vanskelig. Jeg kommer ikke alltid til å ta de riktige avgjørelsene, men jeg håper at når Corbie blir eldre, så vil hun se at alle avgjørelsene ble tatt med kjærlighet og de beste intensjoner.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Avslørte graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer