- Artigere å være kjent enn fullstendig anonym

Men Jan Eggum synes han blir gjenkjent litt for ofte.

ALLEMANNSEIE: Artistene i «Hver gang vi møtes» har fått flere fans etter TV-programmet. Fra venstre;Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Øyvind «Vinni» Sauvik, Anne grete Preus og Bertine Zetlitz. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
ALLEMANNSEIE: Artistene i «Hver gang vi møtes» har fått flere fans etter TV-programmet. Fra venstre;Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Øyvind «Vinni» Sauvik, Anne grete Preus og Bertine Zetlitz. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jan Eggum (60) har i mange år vært en av Norges mest berømte visesangere, men etter TV-suksessen med «Hver gang vi møtes» har det nesten blitt for mye av det gode.

- Jeg misliker jo egentlig at folk kommer bort og sier «Jeg har aldri likt deg» - det er ikke en spesielt god start. Men så sier de alltid i neste setning at nå har de blitt fans etter det programmet. Og sånn har det vært for alle oss som var med. Du merker et skifte. Du merker at du har blitt dette litt belastende «folkeeie», sier Eggum til Dagbladet Magasinet.

Bergenseren er ikke så begeistret for å bli stoppet på gaten, men vil heller ikke leve en anonym tilværelse.

- Nå er det jo mer enn jeg egentlig liker. Det er jo sånn at før kjente ikke folk deg i det hele tatt, men nå kjenner de deg jævlig godt fordi du har vært med i åtte program. Jeg synes det er litt slitsom, jeg innrømmer det. Men det motsatte er mye verre. Når ingen vet hvem du er, eller ikke engang registrerer at du er borte. (...) Folk kan tro hva de vil, men det er mye artigere å være kjent enn fullstendig anonym.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mannefokuset er merkelig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer