- Arrogant og respektløs

Stein Erik Hagen langer ut mot statsministeren etter jakttabben.

FÅR KRITIKK: Jens Stoltenberg hadde med venner og familie på jakttur, og kjørte på en bomvei uten å betale for seg. Nå får statsministeren kritikk. Foto: Stella Pictures
FÅR KRITIKK: Jens Stoltenberg hadde med venner og familie på jakttur, og kjørte på en bomvei uten å betale for seg. Nå får statsministeren kritikk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag kom nyheten om at statsminister Jens Stoltenberg hadde kjørt på en bomvei uten å betale for seg. Det hele skjedde under en jakttur ved Lom.

Nå langer investor og jeger Stein Erik Hagen ut mot statsministeren.

- Dersom det medfører riktighet at statsministeren kjører på bomvei uten å betale for seg, vitner det om en arrogant holdning og mangel på respekt og god folkeskikk, sier Hagen til VG.

Stoltenbergs livvakt forklarte overfor oppsynsmann Kjell Ove Trondplassen (49) at følget var på et spesielt oppdrag, og at statsministeren var med. Formålet var jakt.

Etter å ha snakket med Trondplassen, godtok til slutt statsministerens livvakt å betale forelegget på 400 kroner.

Ifølge kommunikasjonssjef Trude Måseide ved Statsministerens kontor var planen at det skulle betales på vei tilbake.

- Saken ble ordnet opp på stedet, og det var aldri snakk om ikke å betale for bruken av skogsveien, sier hun til VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det har vært svært sterkt for meg personlig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer