Arrestert utenfor Det hvite hus

Daryl Hannah beviste nok en gang at hun er hardtslående også utenfor lerretet.

<strong>ENGASJERT:</strong> Skuespiller Daryl Hannah har i en årrekke vært svært opptatt av å verne om naturen og fronte bærekraftig utvikling og fornybar energi. Tirsdag ble hun arrestert som en følge av sitt brennende engasjement - noe hun tilsynelatende tok med g Foto: All Over Press
ENGASJERT: Skuespiller Daryl Hannah har i en årrekke vært svært opptatt av å verne om naturen og fronte bærekraftig utvikling og fornybar energi. Tirsdag ble hun arrestert som en følge av sitt brennende engasjement - noe hun tilsynelatende tok med g Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Daryl Hannah (50), blant annet kjent som tøffe Elle Driver i «Kill Bill»-filmene, fikk ikke akkurat «Hollywood-treatment» i Washington D.C. denne uken.

Tirsdag ble nemlig stjernen, som er en ivrig miljøforkjemper, arrestert og lagt i håndjern utenfor Det hvite hus. Det melder RadarOnline.

50-åringen befant seg utenfor president Barack Obamas embedsbolig i forbindelse med en miljødemonstrasjon mot en ny oljeledning da hun ble arrestert og ført bort av politiet. Hannah sa at demonstrantene ikke vil være avhengige av fossile brennstoffer, og at hun håpet president Obama ikke ville «bøye seg for oljelobbyistene».

- Noen ganger er det nødvendig å ofre egen frihet for en større frihet. Vi vil være frigjort fra de grusomme ødeleggelsene og dødsfallene som fossile brennstoffer fører med seg, og heller ha en ren energi-fremtid, uttalte skuespilleren ifølge NBC før hun ble grepet av politiet.

Den kjente blondinen skal ha nektet å fjerne seg fra området utenfor Det hvite hus, også etter at politiet hadde bedt henne om det tre ganger. Hun, og mange andre demonstranter, satte seg i stedet bestemt ned på fortauet i nærheten. Ifølge NBC arresterte dermed politiet både Hollywood-stjernen og omtrent 100 andre miljøforkjempere.

Dette er ikke første gang Hannah er blitt arrestert som en følge av engasjementet sitt. Sommeren 2009 ble hun arrestert i West Virginia under en demonstrasjon mot et lokalt kullkraftverk. Tre år tidligere ble miljøaktivisten også arrestert, etter å ha bodd i et valnøttre i tre uker i et forsøk på å verne en park i Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har gått for langt med treningen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer