TV-STJERNE I TRØBBEL: Skuespiller Nicholas Brendon, som gjorde sukess i kultserien «Buffy - Vampyrdreperen» med Sarah Michelle Gellar (t.h), ble mandag (ytterst t.v) arrestert for annen gang på fire måneder.  Foto: All Over Press
TV-STJERNE I TRØBBEL: Skuespiller Nicholas Brendon, som gjorde sukess i kultserien «Buffy - Vampyrdreperen» med Sarah Michelle Gellar (t.h), ble mandag (ytterst t.v) arrestert for annen gang på fire måneder. Foto: All Over Press Vis mer

Arrestert to ganger på fire måneder

«Buffy»-stjernen Nicholas Brendon raserte hotellrom fire dager etter at det ble kjent at han skal skilles.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Nicholas Brendon (43), kjent fra serier som «Buffy - Vampyrenes skrekk» og «Criminal Minds», har det tøft om dagen.

Mandag ble han arrestert i Fort Lauderdale i Florida, der han deltok på en tegneseriekongress, melder TMZ. Arrestasjonen var et faktum knappe fire dager etter at det ble kjent at han og kona Moonda Tee skal skilles, etter drøye fire måneder.

Ifølge TMZ ble Brendon overstadig beruset på et Hilton-hotell i byen, raserte hotellrommet sitt og endte opp sovende på kontoret til en hotellansatt.

43-åringen skal ha gjort skader på hotellrommet for omlag 3400 kroner, ifølge en politirapport TMZ sitter på. I tillegg hadde stjernen en utestående roomserviceregning på nesten 3000 kroner, som han nektet å betale.

OVER OG UT: I starten av oktober giftet Moonda Tee sge med Nicholas Brendon. Under fem måneder senere var bruddet et faktum. TV-stjernens rusproblemer har muligens vært en avgjørende faktor. Foto: Splash News/All Over Press
OVER OG UT: I starten av oktober giftet Moonda Tee sge med Nicholas Brendon. Under fem måneder senere var bruddet et faktum. TV-stjernens rusproblemer har muligens vært en avgjørende faktor. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

- Uforståelig sykdom

Den nysingle TV-stjernen sliter visst med problemer som gjør livet vanskelig å takle for ham. Etter hotellramponeringen, gav talspersonen hans følgende kryptiske uttalelse til TMZ:

- Nicholas kjemper dessverre med en sykdom som mange av oss ikke forstår. Vi jobber med ham for å forbedre dagens situasjon og se fremover. Han er lei seg for det han har gjort og tar det som skjedde i går kveld svært alvorlig. Vi vil gjøre vårt beste for å garantere at han er trygg i fremtiden, sier Brendons talsperson.

Dette er ikke første gang Brendon har havnet i trøbbel i beruset tilstand.

Også i oktober 2014, bare tre uker etter Las Vegas-bryllupet sitt, ble han arrestert for å ha ramponert eiendom på et hotell i Idaho og motsatt seg arrest. To dager senere beklaget han hendelsen og uttalte at han skulle legge seg inn på en rehabiliteringsklinikk. 

LES OGSÅ: - Oppførselen min var utilgivelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer