Arrestert på åpen gate

- Hun var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

ARRESTERT: Christina Aguilera har foreløpig ikke uttalt seg etter at hun ble arrestert i Los Angeles onsdag morgen. Foto: Stella Pictures
ARRESTERT: Christina Aguilera har foreløpig ikke uttalt seg etter at hun ble arrestert i Los Angeles onsdag morgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Christina Aguilera har de siste månedene skapt overskrifter både på grunn av sin skilsmisse-strid med eks-mannen Jordan Bratman, sang-tabben under årets Super Bowl-finale i amerikansk fotball og sin nesten-kollaps under årets Grammy-utdeling.

Nå har «Dirrty»-sangerens karriere nådd et nytt lavpunkt, etter at hun tirsdag morgen ble arrestert av politiet i Los Angeles, ifølge nettsiden TMZ.com.

Aguilera skal ha vært så beruset at politiet ikke så noe annen løsning enn å arrestere henne, da de fant henne i en bil sammen med sin kjæreste Matthew Rutler (25) klokken 2.45 lokal tid.

- Hun var ekstremt beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv, sier en politikilde til TMZ.

Også Rutler, som satt bak rattet i bilen, skal ha vært beruset, og ble derfor arrestert.

Paret ble ifølge Radaronline.com tatt med til en politistasjon i West Hollywood, hvor Aguilera  fortsatt skal være inntil hun blir edru nok til å forlate varetekten, eller noen henter henne.

Aguilera skal ifølge TMZ ligge an til å slippe unna med en bot for en mindre forseelse, mens Rutler må møte i retten, siktet for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

Mens popstjernen ifølge Radaronline.com vil bli sluppet fri mot en kausjon på ca 1300 kroner, må Rutler betale over 150 000 kroner for å komme ut av varetekten.

Aguilera har foreløpig ikke kommentert saken, men flere venner av superstjernen skal i lang tid ha fryktet for hennes helse etter en serie fylle-episoder.

- Jeg blir sjokkert om hun ikke er på en avvenningsklinikk i løpet av en måned eller to, sier en kilde nær stjernen til UsMagazine.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Her går det galt igjen