ARRESTERT: Fredag ble Jack Tweed og en kamerat arrestert etter at de angivelig skal ha voldtatt en 19 år gammel kvinne.  Foto: All Over Press
ARRESTERT: Fredag ble Jack Tweed og en kamerat arrestert etter at de angivelig skal ha voldtatt en 19 år gammel kvinne. Foto: All Over PressVis mer

Arrestert med naken kvinne i sengen

Jack Tweed festet i to timer etter voldtekten...

SEHER.NO: Etter at Jade Goody tapte kampen mot kreften i mars, har hennes ektemann Jack Tweed (22) skapt overskrifter i mediene som følge av sex-fester, fyllekuler på byen og etter å ha hatt sex med en glamourmodell, som senere solgte historien til media.

Fredag ble imidlertid Tweed og kameraten Ashley Rubin arrestert av politiet i Tweeds hjem, etter at de to angivelig skal ha voldtatt en 19 år gammel kvinne som var på fest i boligen.

Seks politibiler skal ha ankommet huset Tweed leier i utkanten av London tidlig fredag morgen, etter at den 19 år gamle kvinnen hadde oppsøkt en politistasjon sent torsdag kveld.

Skandalen endte imidlertid ikke der.

For da politiet endevendte 22-åringens hjem, fant de nok en kvinne, naken i sengen hans, skriver News of The World.

Identiteten til Tweeds sengepartner er ukjent, men sammen med de andre gjestene på festen ble hun fraktet ned til den lokale politistasjonen og forhørt i forbindelse med voldtekten.

Politiet skal også ha båret ut 20 søppelsekker med bevismateriale fra Tweeds hus.

Den unge kvinnen som nå har anmeldt Tweed, møtte 22-åringen da hun og to venninner var ute på nattklubben Embassy i London torsdag kveld. De ble invitert på nachspiel hjemme hos Tweed, og skal ha takket ja.

Da de ankom huset til 22-åringen skal en annen mann også ha vært tilstede, og han skal blant annet ha krevd at jentene utførte oral-sex. Deretter skal voldtekten ha funnet sted.

Da jenta forlot huset med venninnene skal hun ha virket helt knust, og fortalte vennene at hun ble tvunget til å ha sex med både Tweed og den andre mannen.  

Da politiet spurte om hun hadde sagt ja til å ha sex med de, svarte hun "nei".

Både Tweed og kameraten Rubin, som også er venn av fotballstjernen Cristiano Ronaldo, ble  arrestert to timer senere.

Tweed skal ha bekreftet overfor politiet at han hadde fest hjemme, men at han sov da den angivelige voldtekten skal ha funnet sted.
I fjor ble 22-åringen arrestert og fengslet i 18 måneder etter at han skal ha slått ned en 16 år gammel gutt med en golfkølle. Tweed ble løslatt etter kun fire måneder, men måtte si seg villig til å gå i et behandlingsprogram for alkoholikere.

22-åringen skal imidlertid ha drukket alkohol da politiet kom til huset hans fredag morgen.

Helgens hendelser skal ha rystet familiemedlemmene til avdøde Jade Goody. Og Goodys mor, Jackiey Budden (51), skal være rasende på Jack.

- Det var ingen tvil om at hun var rasende. Hun føler at Jack har vist altfor liten respekt overfor hennes datters minne, forteller en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har ødelagt Jades minne